Helikobakter - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosť ako sa ho zbaviť? V nefelu doberem posledné atb, ale tvár mám znovu akoby cervensiu. Myslela som, že po liekoch to bude už ma ústupe, iné problémy nemám. Ďakujem za akúkoľvek odpoveď
@saska2208 ja som ho mala. Brala som helicid ktorý mi predpísala doktorka z gastra. A ešte ma aj objednala na tu takú hadičku co ide cez hrdlo...no neviem ako sa to vola. A pomocou toho mi zistili že mam chronicky zápal žalúdka a pažeráka a k tomu helikobaktera. Takže tak
@simona2001 a aké si mal priznaky? Lebo ja ziadne bolesti ani záhu, len sa mi na tvári vyhodili vyrážky, drobné akcné, ako rozacea.
@mima2406 Ja mam na miesto toho nolpazu, ale mna teda zatial nic nebolelo. A on mal ake priznaky?
@bela30 O tej som uz citala, ale teda zatial mam este atb uvidim ako sa podari liecba.
Ďakujem
@saska2208 tak ja som mala strašné kŕče...nevedela som sa ani z postele postaviť. Vkuse len žalúdok ma bolel a aj som zvracala
@saska2208 tak toto je vec ktorej sa bohuzial neda uplne zbavit len to potlacit ...ja som ho.mala brala som na to 3kombonaciu antibiotik, a nasledne pol roka mastichu a zaklopem je dobre...teraz to mala sestra ktora zije v UK ..tam to tak nevedia preliecit..dali antibiotika na 7 dni co nestaci... po dvoch tyzdnoch to mala zas...bola na svk tak si tu tiez dala tu trojkombinaciu a nakupila tu mastichu ktora je speci na helikobaktera len je dost tazka na zaludok...

@saska2208 manzel ho tetraz ma ,berie antibiotika ,sem tam ho to zacne bolieť,da si liek Helicid a prestane.