icon

Helikobaktér - strava a liečba

slava76
26. jan 2013

Má niekto skusenosti s helikobaktérom? môj oco teraz práve s ním bojuje a už 7 den a vždy ma veľké bolesti žaludka, berie lieky - leží v nemocnici.. chcela by som vedieť či niekto to prekonal a ako sa stravoval alebo čo jedol .. alebo ako na to čudo.. Čo s ním, aby sa oco čoskoro zotavil a začal jesť normálne, nakoľko neje už skoro 7 deň nič lebo potom ma veľké bolesti... ☹ bojím sa, že veľmi zoslabne

Strana
z10
janap1965
26. mar 2024

@michaela025 predpokladám že okrem helikobaktera aj vredy na žalúdku aj dvanástorníku. Príp.niečo s črevami...mám to také isté, bolesti až v chrbte, stále nafúknutá, obmedzuje to aj pri dýchaní

andrea_mar
25. apr 2024

Pozdravujem, mne tiež zistili helicobaktera, ale keď čítam niektorých, aké mali ťažkosti, tak ja som až také nemala. Mierne bolenie žalúdka, skôr také pichanie, takže oproti niektorým úplne v pohode. Takže neviem teraz, či mám nejakého slabšieho alebo ako. Dostala som však hneď 4kombináciu antibiotík. Neviem ani či ich brať, či radšej skúsiť ako sa tu píše - masticha, KS a pod. alternatívnu liečbu. Taktiež sa tu píše o cesnaku, mne lekár včera povedal, vyhýbať sa cesnaku... Poraďte prosím. ďakujem

Strana
z10