Helikobaktér - strava a liečba
Má niekto skusenosti s helikobaktérom? môj oco teraz práve s ním bojuje a už 7 den a vždy ma veľké bolesti žaludka, berie lieky - leží v nemocnici.. chcela by som vedieť či niekto to prekonal a ako sa stravoval alebo čo jedol .. alebo ako na to čudo.. Čo s ním, aby sa oco čoskoro zotavil a začal jesť normálne, nakoľko neje už skoro 7 deň nič lebo potom ma veľké bolesti... ☹ bojím sa, že veľmi zoslabne
@denisenko ahoj nechcem ťe strašiť ale trvalo nexeistuje bohužial aj já som si vytrpela minulí rok od januára do mája antb.čo som len z proboitikamy zládla,juni bolo všetko negat.A teraz mám znova helikobaktera,takže znova dieta a antibiotiká 😒 musim podotknuť aj já som schudla 15 kg za 4 mesiace .... ešteže som mala s čoho 😀 😀
Zaujímavá stránka o účinkoch chioskej mastichy, prírodnom zabijakovi helikobaktera: www.mastic.sk
mne pomohlo tehotenstvo.mala som helica 2 krat.od vtedy sa mi uz nevratil .prajem skore uzdravenie🙂
Baby ak mate helikobaktera, tak treba vela citat a zistovat, co by akurat vasmu telu najlepsie pomohlo.
Kazdy z nas je ini, niekomu staci uprava stravy, niekomu dokonca pomozu aj tie antibiotika, staci, ked ich vezmu raz a maju pokoj.
Ale tie z nas, ktorym sa to vracia, tak by sa mali snazit pochopit, co im hovori telo.
Antibiotika vtedy podla mna nie su najlepsie volba. Ale kazdy musi robit ako citi.
Ja to riesim tak, ze stale priebezne zistujem ph ranneho mocu a ked sa zhorsi, tak okamzite nasadzujem zmes mineralov, ktore odporuca Tepperwein v knihe (odporucam kupit knihu) a ktore som nevedela nikde najst, dokonca ani on ich nepredava a nakoniec som nasla Basico v Juste. je tam vapnik, draslik, horcik, selen, zelezo, zinok, mangan, med a inulin nic viac, je to biely prasok ako krieda a pomaha pri prekysleni organizmu.
Priebezne jem probiotika (ked ma napadne 🙂 a potom si obcas prihodim nejaky vitaminovy sirup, alebo stavu z Aloe.
Moj stav sa neporovnatelne zlepsil. Kedysi som citila ze je zle len, co som si lahla. Niekedy som sa v noci zobudila a musela dospat noc posediacky. Toto vsetko (klop klop) sa mi uz nedeje.
tak to zavidim ked pomozu na prvy krat ja s tym bojujem 5 rokov a neuspesne. skusala som aj rozn eine cesty nazoaj vsetko aj mastichu , aj aloe doslova na litre aj koloidne striebro diety, vseliake zazracne doplnky a nic nepomohlo dala som si urobit test na konkretny kmen a vysiel mi tne najhrosie najagresivnejsi oznacenie ma CAG toho sa nezbavim patrim medzi 10% ktory ho maju prave tento kmen a bude robit len dalsie problemy cize mozem chodit len na kontorly na gastro na hadicu a cakat co bude. stravujem sa zdravo zalezi naozaj na tom aky kmen toho helikobaktera clovek v sebe nosi.
@ajkapajka1 ahoj A kde nájdem to centrum ? Ďakujem ;)
Ahoj Ja chodim do medissima V Bratislave v petrzalke je to dr. Paulen
je tu niekto, kto uz vybral mastichu a pomohla ta kura?
@ajkapajka1
@ajkapajka1 prosim Vas a kde je to centrum ,kde Vas vyšetrovali ,ďakujem
@nextik ja som vybrala 2 krabice Mastichy a nič
ja som upravila stravu. fakt som prisne vylucila cukor a problemy same ustupuju.
Kamaratke pomohla Aloe vera šťava na helikobaktera a mne pomohla na vyliecenie cysty. https://www.naturonline.sk/sk/sirupy-tinktury-o...
Vyskusaj ju uskodiť neuškodí ale ja dúfam, ze tvojmu tatinovi pomoze...
@ladia aký je výsledok toho koloidneho? Ja som bral KS z Lučenca ale nepomohlo. Teraz skusam Mastichu /original objednanu z Grecka - je ovela lacnejsia ako ta, co sa ju tu niekto snazi propagovat/, curcumine, Lauricidin, probiotika a vlakninu. Vysadil som úplne lepok a mlieko, tak uvidim či to zafunguje. Ale precital som uz vela o prirodnych pripravkoch a KS by malo zaberat. Mam alergiu na amoclen, takze ATB su viacmenej pase. Pri prvej linii klarytomicyn,entizol a omeprazol som myslel, že 5 ty den uzivania je mojim poslednym 😝
@janikkkk
no ja si davam taku kuru kazdy mesiac dve flase koloidne striebro + monolaurine+gse +probiotika probiofix imun + aloe vera prasok po tomto som bola dat vzorku stolice a bola negativna ale moj lekar gastro mi povedal ze dolezity vysledok bude zo sliznice cize idem aj tak by som isla ale idem v januari na hadicu tak som zvedava pred hadicou nasadim zase koloidne a vsetko to ostatne beriem aj bez koloidneho. . ja som mala vsetky linie antibiotik a mam ho tam stale cize musim skusat vsetko dostupne. Mastichu som mala tiez ale skor mam pocit ze to koloidne vo vacsich davkach je ucinne uvidim napisem v januari po vysledkoch.

@humencan dobry den.Vidim,ze vas trapia zdravotne problemy.Vedeli by sme sa stretnut na kave ,aby som vam nieco poradila?Som z HE,takze ak by ste mali cas,tak rada pomozem