Hemangión na stavci
Dobrý deň, bola som pred dvomi týždňami na MRI chrbtice, zistili mi hemangión stavca.Máte s tým niekto skúsenosti?
@mamina7070
Ďakujem,ukludnili ste ma. Aj s tým chodíte na kontrolné MRI? Ja mam odporučené MRI za pol roka, kvôli tomu.
@adigo81 ahoj môžem ta poprosiť o bližšie informácie ohľadom tvojej diagnózy mne tiež diagnostikovali to isté máš aj nejaké bolesti? čo ti povedal doktor? mám zlý pocit
@matulindaaa Ahoj, bolesti nemám žiadne, mám ísť na kontrolnú MR, po pol roku. Dr. na neurológii, aj moja Dr. , sa vyjadrila, že sa s tým nič nerobí, len sa to sleduje.
@adigo81 a prečo si bola na MR bolo ti niečo lebo ja som išla že ma bolí chrbát robili mi rengen tam nič nebolo a potom MR a dnes mi prišiel nález že hemangiom v TH2 do 7mm
@matulindaaa mala problém s platničkami, Dr. ma poslala na MR a tam mi to náhodne zistili.
@adigo81 som z toho dosť na nervy pol roka ma intenzívne bolí chrbát ....
@matulindaaa aj ja, keď som sa to dozvedela, bola som na nervy, snažím sa na to nemyslieť už. Tiež mám stres, keď pôjdem po pol roku na MR, či to bude všetko ok.
@adigo81 a čo ti povedal doktor čo sa s tým robí je možná dala liecba....či sa to len kontroluje? Bola si na neurológii či ortopéd
@matulindaaa Nič, iba sa to kontroluje, či to nerastie. Na neurológii, aj moja praktická Dr. sa tak vyjadrila.

bezny vedlajsi nalez na MRI chrbtice mam ich viacero nijako sa to neriesi