icon

Hematologické vyšetrenie

motylik91
9. dec 2014

ahojte potrebujem poradit potratila som v 8 tyzdni absolvovala som kyretaz nemam ziadne problemy po tom aj menstruaciu mam pravidelnu..moj gynekolog ma poslal na hematologicke vysetrenie-vylucenie trombofilnych stavov missad.ab. chcem sa spytat ci ste niektora z vas toto vysetrenie absolvovali o co tam ide ako to prebieha co mi tam budu robit????prosim napiste dakujem za kazdu odpoved.☹

zienka42
9. dec 2014

@motylik91 no tak treba ísť na lačno .. zoberú ti krv .. a potom budeš čakať na výsledky ....

sonia1712
9. dec 2014

tiež som bola na hematologickom vyšetrení z toho istého dôvodu ako ty, vzali mi krv, pani doktorka ( inak vynikajúca ) sa ma opýtala na rodinnú anamnézu a na problémy, ktoré mám a potom z výsledkov krvi zistila presne trombofilné stavy počas tehotenstva, takže to bol dôvod problémov, potom počas tehotenstva nasadila inekcie Fragmin a dnes máme skoro ročný pokladík doma, ktorý mi nechce spať 😀 Tak držím palce, ak by si mala otázky napíš pokojne IP 🙂

motylik91
autor
9. dec 2014

dakujem pekne zatial dieta neplanujeme nechavame tomu cas...vobec som ani netusila co je to hematologicke vysetrenie teraz som kludnejsia ze len zoberu krv 🙂 neviete ako dlho sa caka na tie vysledky??

motylik91
autor
9. dec 2014

len krv mi zoberu ci aj nejake druhe vysetrenia??

sonia1712
9. dec 2014

len krv ti vezmú a my sme do dvoch týždnov vedeli výsledky 🙂 neb nič,bude dobre 😉

motylik91
autor
9. dec 2014

dakujem za pomoc 🙂