Hemofil v krku
Ahojte, mali ste v krku hemofil? Bola som na ORL a tam mi vyšiel z výtěru, v podstate mi nič nie je, len cítim akoby mi niečo v krku zavadzalo, ale mám aj zväčšenu pravú stranu štítnej žľazy tak to možno z nej to takto cítim, aké lieky ste dostali? ORL mi ide predpísať antibiotiká
Áno mala som hemofila, zistili to na ORL, predpísali mi antibiotika a bolo po probléme
Všetko sa na mňa v poslednej dobe lepí, najskôr borelióza, tam už tri krát antibiotiká, teraz toto zase antibiotiká, mňa už drbne
Chápem, nie je to nic príjemné užívať toľko antibiotik, ale keď je tam raz bacil, inak sa ho zbaviť nedá. Hlavne je potrebné k tomu užívať probiotika, mne napríklad robia najlepšie Symprove, odkedy ich beriem, tak som aj menej chorá.
Mohla ťa oslabiť ta antibiotiková kúra na boreliózu. Telo bojuje s jednym a skočí naň niečo druhé :(
Chápem, nie je to nic príjemné užívať toľko antibiotik, ale keď je tam raz bacil, inak sa ho zbaviť nedá. Hlavne je potrebné k tomu užívať probiotika, mne napríklad robia najlepšie Symprove, odkedy ich beriem, tak som aj menej chorá.
@palya97 áno tie som si kúpila, ty ich berieš stále aj keď nemáš antibiotiká?
Mohla ťa oslabiť ta antibiotiková kúra na boreliózu. Telo bojuje s jednym a skočí naň niečo druhé :(
@basska_b tiež si myslím že to tak bude, inak nemám žiadne príznaky, len zväčšené uzliny tak ma dr poslal na ORL a tam v krku toto
@palya97 áno tie som si kúpila, ty ich berieš stále aj keď nemáš antibiotiká?
@lagunka0000 áno. Brala som ich skoro rok, dala som si od februára pauzu a do mája som bola 2x chorá, tak som si ich objednala zas 😃 mne veľmi pomohli na trávenie a na imunitu
@lagunka0000 ako zdravotník som mala stery povinné pred začatím práce v zahraničí. Všetci v skupine sme mali hemofila. Nik sa neliečil, lebo nám nič nebolo. Riešili by to len ak by sme mali MRSA a klinické príznaky.
@lagunka0000 áno. Brala som ich skoro rok, dala som si od februára pauzu a do mája som bola 2x chorá, tak som si ich objednala zas 😃 mne veľmi pomohli na trávenie a na imunitu
@palya97 tak to vyskúšam aj ja, dik za tip
@lagunka0000 ako zdravotník som mala stery povinné pred začatím práce v zahraničí. Všetci v skupine sme mali hemofila. Nik sa neliečil, lebo nám nič nebolo. Riešili by to len ak by sme mali MRSA a klinické príznaky.
@mdse mne tiež nič nie je, akurát mám pocit že mi niečo zavadzia v krku, mám ale zväčšenú pravú stranu štítnej tak to môže byť z nej, dr mi však predpísala ciprofloxacin sandoz, zajtra si pôjdem vydvyhnut
@mdse mne tiež nič nie je, akurát mám pocit že mi niečo zavadzia v krku, mám ale zväčšenú pravú stranu štítnej tak to môže byť z nej, dr mi však predpísala ciprofloxacin sandoz, zajtra si pôjdem vydvyhnut
@lagunka0000 mne na ten pocit zavadzania niečoho v krku pomohol Symprove, pretože ja som to mala z refluxu. A tiež mi to robili zadné hlieny, ale ja som mala masívnu kolonizáciu hemofilom a aj pálenie v hrdle.
Sprav si dlhodobú probiotickú kúru, živé jogurty, kyslá kapusta aj popri tabletkových atb. Chúďatá črevá po tomto všetkom. Držím palce, nech sa Ti uľaví.
Sprav si dlhodobú probiotickú kúru, živé jogurty, kyslá kapusta aj popri tabletkových atb. Chúďatá črevá po tomto všetkom. Držím palce, nech sa Ti uľaví.
@mdse ďakujem

Ako inac liecit bakteriu ak nie ATB?