Herbalife - vaše skúsenosti
Ahojte. Aké máte skúsenosti s výrobkami od firmy herbalife? Na internete je kopec negatívnych recenzií ale poznám celé rodiny ktoré fičia na ich výrobkoch. Ja osobné som skúšala čistiaci gél na tvár a musím povedať že lepší som nemala. Aké máte skúsenosti vy?
@22abigail22 mrzí ma že máte takúto zlú skúsenosť s našimi distribútormi všetko je to o ľuďoch ako vravíte samotné služby alebo výrobky sú fajn ale ľudia to vedia niekedy pokaziť tým ako to predávajú a podávajú ľuďom.
Ja som pila kokteil mesiac ,dodrziava stravu,cvicila a ani deko dole .velmi som sklamala.
Zo žiadnych koktejlikov a sraciek neschudnes treba cvičiť skor ako doplnky výživy keď tak aj
Nespokojnost!!!! Po 2 mesiacov som pribrala 4 kila!! A napriek tomu som chcela schudnut. Hamba!! Vsetko som robila tak ako moja pomocnicka vravela. Ani ona nerozumie Co sa stalo. Nieco íne bolo slubene. Som velmi sklamana. Za tie peniaze by som mohla kupit cokoladu, tiez tak by som vypadla....
Jedina dobra vec , ze od rana som bola energetivna!!
Lulila098 jedla som taz alebo dvakrat (predpoludni ovocie popoludnie jogurt) na ranajky aj veceru som mala koktejl. Pila som poriadne 2 liter body. Ako mi povedali. Uz to nerobim a schudla som za mesiac 4 kila co som pribrala za dva mesiace.