icon

Herbalife - vaše skúsenosti

lenka803
20. feb 2017

Ahojte. Aké máte skúsenosti s výrobkami od firmy herbalife? Na internete je kopec negatívnych recenzií ale poznám celé rodiny ktoré fičia na ich výrobkoch. Ja osobné som skúšala čistiaci gél na tvár a musím povedať že lepší som nemala. Aké máte skúsenosti vy?

Strana
z3
lucia4493
Autor odpoveď zmazal
lucia4493
27. aug 2020

@22abigail22 mrzí ma že máte takúto zlú skúsenosť s našimi distribútormi všetko je to o ľuďoch ako vravíte samotné služby alebo výrobky sú fajn ale ľudia to vedia niekedy pokaziť tým ako to predávajú a podávajú ľuďom.

lucia4493
27. aug 2020

@kamagma áno mám mali by ste záujem

kamagma
27. aug 2020

@lucia4493 ale co konkretne mate? Predavate tie co ste nevyuzili alebo ste distributor?

lucia4493
29. aug 2020

@kamagma som distribútor

kamagma
30. aug 2020

@lucia4493 aha tak to nic

nikus173
24. nov 2020

Ja som pila kokteil mesiac ,dodrziava stravu,cvicila a ani deko dole .velmi som sklamala.

alexk12
24. nov 2020

Zo žiadnych koktejlikov a sraciek neschudnes treba cvičiť skor ako doplnky výživy keď tak aj

hardcore
20. feb 2021

Nespokojnost!!!! Po 2 mesiacov som pribrala 4 kila!! A napriek tomu som chcela schudnut. Hamba!! Vsetko som robila tak ako moja pomocnicka vravela. Ani ona nerozumie Co sa stalo. Nieco íne bolo slubene. Som velmi sklamana. Za tie peniaze by som mohla kupit cokoladu, tiez tak by som vypadla....
Jedina dobra vec , ze od rana som bola energetivna!!

lulila098
8. mar 2021

@hardcore a co vám povedala?? To nieje normálne.. Koľko krát ste za deň jedla
. A píla tekutín

hardcore
8. mar 2021

Lulila098 jedla som taz alebo dvakrat (predpoludni ovocie popoludnie jogurt) na ranajky aj veceru som mala koktejl. Pila som poriadne 2 liter body. Ako mi povedali. Uz to nerobim a schudla som za mesiac 4 kila co som pribrala za dva mesiace.

martinka20121980
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3