Hirsutizmus. Čo mi pomôže?
ahojte... hirsutizmus.. .. takto sa vola moj problem, volne povedane, nadmerny rast chlopkov na tvary, hlavne v oblasti lic a brady... uz ma nebavi kazde rano o 4tej vstavat, rok co rok a stale ich trhat... kozu na brade mam podrazdenu z toho neustaleho trhania... nemam financie na kozmeticke dlhodobe odstranenie.. nevie mi niekto poradit volno predajne homeopatika, ktore by mohli pomoct?
urcite je problem tam, mala by som s tym ist na endokrinologiu... mozno sa zasmejes, ale az teraz som sa dozvedela, ze je to vlastne choroba.. roky tichucko trpim a trham... urcite s tym zajdem do odbornych ruk, ale ako tak chodim po diskusiach, vela dievcat pise o neuspechu u lekarov... preto hladam aj ine moznosti...
@janie80
@etinam
v prvom rade, treba prestat chodit po vsetkych moznych diskusiach a zajst k lekarovi, pretoze si diagnistikujes sto dalsich chorob a sama seba presvedcis, ze liecba nezaberie. Myslim to v dobrom.
Chod lekarovi, vystetri ta, naordinuje liecbu, a az potom, keby nezabrala, sa obzeraj po inych moznostiach, niekedy totiz tie ine moznosti narobia viac skody nez uzitku.
@etinam Ahoj🙂 už 2 roky stará téma ale chcem sa opýtat ako sa darí.zistili tí pco syndróm vsak?
Bojujem s tým tiež.denno denne..
@zuzlicek44 ahoj, vidím,že je to stará téma ale smiem sa opýtat, ako si riešila problém s ochlpením na tvári?
@franka211 mám to doteraz...trochu to zmiernili lumea...ale stále ten istý kolobeh🤷
@zuzlicek44 ja mám problém najviac s hornou perou. Keď sa nosia ruska, rozhodla som sa skúsiť ísť na IPL laser. Ak sa nezlepší, asi smer doktor 🤷
@franka211 mne doktor ani jeden nepomohol s tým...pre mňa bol doktor prvé riešenie ale s tým oni nič nenarobia...ani tabletky hormóny nepomohli...a ževraj mám testosterón len mierne zvýšený.chapes?🤦🤦🤦
@zuzlicek44 ja som to s doktorom nikdy neriešila, vyskúšam sa opýtať gynekológa, ale myslím si, že má odbije. Ja mám problém aj s bradou a licnymi kosťami,ale tie depilaciou vydržia dlhšie. S tou hornou perom mám problém,tam musím trhať aj každý deň. Uvidím,čo ten laser.... Tiež som rozmýšľala aj nad tou Lumeou. Ako často ju musíš používať?
@franka211 píšu že raz za mesiac ale ja si aj raz za týždeň
...🤷⚡🤷
Ja mám bradu a krk...akože fakt veľmi...
@zuzlicek44 a rastu vďaka lumee pomalšie a máš ich menej?
@franka211 sú ttakenkus jemnejšie aj kus menej sa mi zdá.
Akože investovala by som znova.🙂

@etinam ahoj, a nemas nahodou zvyseny testosteron, alebo inu hormonalnu nerovnovahu? ja ked chodim po vysetreniach a vidia starsie vysledky a tam je, ze zvyseny testosteron, tak sa ma pytaju na nadmerne ochlpenie... 😕