Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    janie80
    16. dec 2016    Čítané 476x

    Ako som dm testovala, keď mi to absolútne nevyhovovalo


    V prvom rade sa chcem poďakovať všetkým, ktorí na MK "spískali" možnosť testovať a tiež spoločnosti dm drogerie markt, ktorej testovací balíček sa v siedmom kole ušiel aj mne.


    Ako už názovmôjho článku hovorí, nejako sa netrafili do času, kedy by mi testovanie vyhovovalo, tak som testovala v bojových podmienkach. Jasné, čo sa sťažujem, veď som dostala veľký balík vecí na skúšanie, tak som sa aj napriek stresu a prípravám na sťahovanie (čaká nás to zajtra, teda vlastne, už dnes 😀 ) snažila k tomu postaviť zodpovedne. 


    Takže, čo som testovala a s akým úspechom alebo neúspechom sa to u mňa stretlo...

    Balea odličovač vodeodolného očného make-upu

    Tak tento produkt u mňa veru neuspel. Odlíčil krásne a rýchlo, to chválim, ale u mňa je to osobné. Akonáhle si na pleť alebo ruky mám dať niečo mastné, nedajbože s nejakým olejom, tak ma až striasa. Takže čo sa týka odlíčenia, super, ale pre mňa nie. Ostanem verná môjmu odličovaču, tiež značky Balea 🙂


    Balea beauty Effect látková maska na čelo

    Po celom dni upratovania mojej veľkej milovanej novej kuchyne mi padlo vhod trosku sa postarať aj o seba. Maska len na čelo bola pre mňa novinkou. Po priložení na čelo ma príjemne schladila a keď som ju po 10 minútach dala dole, čelo som mala veľmi príjemné na dotyk, co pretrvávalo ďalší celý deň. Pre mňa to malo jedinú nevýhodu, a to že v strede sa mi odlepovala. Ale možno to bolo len tým, ze som počas "relaxovania" s maskou na tvári balila ďalšie a ďalšie škatule a teda som bola vkuse v pohybe.


    Balea beauty Effect CC Cream

    Ďalšia príjemná záležitosť, ktorú som si tento týždeň naniesla na pleť. Jemná vôňa, ľahko sa rozotieral, tón pleti zjednotil a dokonca mi sadla aj farba. Make-up ja nepoužívam a toto mi príde ako celkom fajn náhrada aspoň čo sa týka ochrany pleti pred vonkajšími vplyvmi. Takže podľa mňa určite stojí za vyskúšanie.

    Balea krémový sprchovací krém "Mystic Fantasy"

    Tu nemám čo dodať. Balea sprchovacie gély a krémy používam pravidelne, vždy si nájdem vôňu, ktorá ma osloví. Jedinou nevýhodou je, že na tele vôňa rýchlo vyprchá. Ale aj to môžeme brat v istom zmysle ako pozitívum - aspoň si môžem dať parfém a jeho vôňa sa nemieša s vôňou sprchovačky.

    Alverede Men sprchovgací gél Sports Nature 3v1

    Pekná netypická citrusová vôňa ma oslovila, manželovo hodnotenie bolo "dobrý je." Ako dobre, že netestujú muži, lebo recenzie by mali maximálne tolko jednoduchých viet, koľko sa testuje výrobkov 🙂


    Balea telová emulzia "kvetinový sen"

    Priznám sa, čo sa týka telových mliek a všeobecne starostlivosti o telo, som flákač. Takže som aspoň bola donútená tento môj neduh zmeniť. Telové mliečko krásne jemne kvetinkovo vonia, ľahko sa nanáša a rozotiera a nezanecháva na pokožke mastný pocit.

    Balea hydratačné čistiace utierky "Tropical Fantasy"

    Tak toto bol počas testovacieho týždňa môj naobľúbenejší produkt. Po celodennom upratovaní, balení a starostlivosti o dve deti mi úžasne skrátil čas večernej starostlivosti o pleť. Utierky su praktické hlavne na cestovanie, ale po vyčerpávajúcich dňoch dobre poslúžia, osviežia a vyčistia pleť aj pri domácej bežnej starostlivosti.  Veľmi príjemne jemne voňajú. Len tá praktická škatuľka mohla byť nejakej neutrálnejšej farby, ale keďže sa darovanému koňovi na zuby nepozerá, tak teda nepozerám. 🙂

    s.he stylezone lak na nechty perfect nudes

    Odtieň krásny, nanášal sa ľahko, aby farba lepšie vynikla, treba naniesť dve vrstvy. Tým, že som mala ruky vkuse vo vode, už večer som musela nechty odlakovať. Takže extrémnym záťažovým testom síce lak neprešiel, ale pri bežnom nosení by určite obstál.

    dmBio chrumkavé müsli s bobuľovým ovocím

    Toto ľúbime všetci z našej rodiny. Malý trojročný synček najviac. Buď si len tak zobne suchého müsli, alebo ho má rád s mliečkom. Sušené ovocie je chutné a keď sa "napije" mlieka, tak hotová mňamka.

    dmBio paštéta horčica - rukola

    Tak na toto som bola zvedavá asi najviac. Priznám sa, paštéty mi v dm nakupovať ešte nenapadlo. Táto bola už na prečítanie akousi exotikou, ale nesklamala. Najprv som si dala ja, až sa po chlebe zaprášilo, potom som ju dala na večeru synčekovi, ďalšie zaprášenie, potom som si dala ja ešte ďalšie dva chlebíky. 🙂 A na raňajky, aby sa nám ušlo všetkým, som už musela šetriť a na chlieb som dala najprv maslo a potom len trochu paštéty. Takto mi to chutilo viac. Chuť bola taká kyselkavá, cítila som hlavne horčicu. Ako spestrenie jedálnička je to určite dobrá voľba.

    dmBio jablkové ryžové oblátky

    Klasické "polystyrénové" chlebíčky, len v sladkom prevedení. Keď máte deti "sladké babky," ako mám ja, tak je to výborná zdravšia alternatíva ku klasickým sladkostiam.

    dmBio ovocná tyčinka brusnice + pohánka

    Tak túto som zožrala sama 😀 výborná bola. Super prvá pomoc pred zomretím od hladu popri práci. Osviežujúca, jemne kyslastá, ale stále sladká. Len maličká, chcelo by to väčšiu gramáž. 😀

    babylove ovocný príkrm vhodný pre dojčatá a deti 

    Ovocné príkrmy v kapsičkách sú u nás doma pomenované ako "cuckacie výživky." 😉 Praktické hlavne na cestu a ako pohotovosť pre každý prípad v kabelke. Náš papkáč ju zjedol na jeden šup a ked som sa ho pýtala, aké ovocie tam cítil, tak že banánik. 

    Denkmit čistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia

    Priznám sa, netestovala som ja, ale moja sestra. Keďže sa sťahujeme, všetko zatiaďujeme na novo a koberce mať nebudeme, tak som tento čistiaci prostriedok posunula tam, kde padol vhod. Tu je sestrina recenzia: "Nasa sedacka ma nieco vyse roka, ale kedze mame male dietatko, dali sa ocakavat nehody rozneho druhu. Samozrejme, ze kazda takato nehoda sa vzdy riesila okamzite, ale na moje obrovske sklamanie, kazde tepovanie flaku urobilo vzdy len vacsi a vacsi flak. po vyskusani styroch roznych znaciek tepovacich prostriedkov som to nakoniec vzdala a rozhodla som sa, ze budem pravidelne pred vianocami davat sedacku tepovat profesionalne. Padlo mi vhod, ked mi telefonovala sestra, ci nechcem vyskusat cistiaci prostriedok Denkmit. Velke nadeje som do tohto vyrobku nevkladala, kedze uz skusenost s penou na calunenie mam a teda nic-moc. Ale posudte sami, toto je vysledok jedneho pouzitia, na navode pisu, ze ak este flaky ostanu, treba postup zopakovat. Nie je to 100%ne, ale urcite je to zatial najlepsi prostriedok aky sa mi dostal do ruk"

    Počas písania tejto recenzie som zbalila veci z troch skríň a skrine pripravila na sťahovanie, takže sa ospravedlňujem, ak mi ušla nejaká chybička. Ked ja som z tej eufórie, že po deviatich rokoch bývania u svokrovcov, konečne odchádzame, úplne mimo... 😉

    Ešte raz ďakujem za možnosť testovať, určite si niekoľko z týchto výrobkov kúpim.