icon

Hľadám dobrého gynekológa v Bratislave

zuzina12
18. jún 2013

ahojte, hladam gynekologa - odbornika, kvalitneho, takeho, ktory si ma vypocuje a pomoze mi v mojich problemoch. Moja terajsia gyn. mi nevie pomoct a zacinam mat pocit, ze ju uz obtazujem. Mam uz dlhsietrvajuce gynekologicke problemy a chcela by som ju vymenit. Idealne by bolo, keby to bol niekto z Petrzalky, moze to byt lekar alebo aj lekarka. Ak viete o niekom, dajte mi prosim tip. Vdaka 🙂

Strana
z2
patka_673
28. jan 2019

@roomaa presne ako si napisala, mala som dva tyzdne dovolenku, takze bolo dostatok casu na zistovanie informacii...super, to by mi vyhovovalo, kedze teraz je skoro kazdy lekar uz sukromnik...no pokial ma zmluvy, tak je to v pohodicke...
@pelian dakujem aj tebe velmi pekne za spravu...uz som na 99% rozhodnuta pre neho...zajtra tam chcem aj behnut a spytat sa, ci je mozne, ze od februara sa stanem jeho pacientkou...tak som zvedava, co mi povedia...dam potom vediet...

pelian
11. jún 2019

Paťka ahoj😉 Nebola som tu dlhší čas, tak preto som sa neozývala. No keď vidím, že si mi písala správu tak ma zaujíma, či ťa doktor Milly zobral za svoju pacientku, hm? Dobre to všetko dopadlo? Porozprávaj mi🙂😉

mackar3p
23. feb 2021

@marseillka To máte úplnú pravdu nespraví a občas zastupuje "zorku vasilovu" človek má pocit,že je tam navyše,nebodaj ju otravuje.Teraz naháňa baby,lebo väčšina utiekla inam ani sa nečudujem s tým prístupom.Za všetko pýta peniaze,kontrola žiadna aj po preliečení.Určite pôjdem inam na tehelnu a tie čo tam ostanú,tak im prajem "naplnte si vačky,aby ste ich rozdali pani doktorke jednej i druhej.

mackar3p
30. apr 2025
@marseillka

@zuzina12 ahoj, ja som mala svojho vyborneho gynekologa na Tehelnej. Vola sa Lubor Lauda-spokojnost, ziadne poplatky za registraciu ani rocne poplatky. Kym som byvala na SVK som bola spokojna, je taky humorny, na vsetko hned odpovedal, vysvetlil, nakreslil, popisal....moja mama chodi na Tbilisku Sablovej, a co mam aj kamaratky co k nej chodia, tak vraj nic moc, nic sama od seba nespravi, vraj taky divny pristup. Tot moj nazor a info.

@marseillka Ahoj, pokiaľ ty nič nebolo tak áno je dobrý gynekológ,ale v dnešnej dobe už kašle na všetko ešte aj poplatky vyberá bez pokladničného dokladu.

mackar3p
30. apr 2025
@epana31

@marseillka prosim ta Lauda?????? to nemyslis vazne este predtym nez som zacala chodit som k nemu chodila byval totiz pre gynekolog pre studentov no a ked som tam chodila tak absolutne ziadna starostlivost mily bol sranda s nim bola to ano ale ziaden odbornik ja som skoro celu prvu tehotnost bola otvorena a ten primitiv si to bud nevsimol alebo bol taky arogantny ze nato kaslal keby mi nebola dohodnuta konzultacia na Zochovu tak neviem ako by moje prve tehotenstvo dopadlo dosla som tam a otazka gynkologov bola ze k akemu blbcovi som chodila do poradne ze uz davno som mala byt hospitalizavana a mala byt zospodu zasita a druhy pripad kamaratkina dcera k nemu chodila dal jej antikoncepciu bez odberu krvy aked zacala rapidne priberat tak jej povedal ze to urcite nie z antikoncepcie isla k druhemu lekarovy ktory jej ju vysadil a povedal ze automaticky pri takom rapidnom priberani mala byt antikoncepcia zmenena takze jeho v ziadnom pripade neodporucam ale vsak treba si pozret aj nazory nanho na nete povacsine negativne

@epana31 Celé zle s ním mala som zápal močových ciest ani na to neprišiel až keď som išla mojej obvodnej a tá mi zobrala vzorku moču,ďalej pýta už ročné poplatky 20€ to bolo minulý rok a pokladničný doklad nikde ako osobne proti nemu nič nemám,ale ako gynekológ už by mal radšej ostať na dôchodku,lebo kašle na robotu a ďalej v kuse sa potím ako taký pes keď mám dostať pms moja obvodná mi zobrala krv,moč,stolicu aj testy na štítnu žľazu a nič tam nebolo,tak znova som išla k nemu a nič kašle na to,doteraz sa veľmi potím.V lekárni mi pani poradila agnucaston,ktorý užívam iba keď mi to má prísť 2 týždne pred pms.Máte úplnú pravdu stojí za nič a topka je úplná,keď čakáte v čakárni on sa zatiaľ hrá karty na PC ako neberiem mu to,ale nie v pracovnej dobe,keď tam nechá osobu čakať vyše hodiny.

Strana
z2