Hľadám gynekologičku na Záporožskej v Bratislave
Ahojte, hľadám si novú gynekologičku. Najlepšie v Petržalke. Vyhliadla som si tri, medzi ktorými sa rozhodujem: Mudr. Matiašovská, Fellnerová alebo Vaníčková. Všetky tri na Záporožskej. Máte s niektorou skúsenosti? A hlavne aké sú u nich platby? Určite nechcem platiť ročný paušál, keďže chodievam akurát tak na preventívku raz za rok. Najlepšie by boli platby za výkon, ale nikde na internete som nenašla ich cenník. Ďakujem za radu...
za objednanie sa plati 9 alebo 10 e, za ultrazvuk 10, za vysetrenie na ureaplazmu som platila 10. robi stredu a stvrtok len na objednanie, a v utorok sa strieda s vanickovou, vtedy sa neplati.
@zdenulkam ja som prvy raz platila 8 eur a potom kazde tri razy po desat eur..neroumiem tomu, lebo aj prvy raz mi robila USG, aj druhy raz a treti a stvrty raz aj brala krv..nedava prijmovy pokladnicny, ale kto dava vsak? je to svinstvo, su to ciste prachy do vrecka, mali by mat tie najmensie registracne pokladne podla mojho nazoru...ale nepindala som ani, ked ma vzala neskoro ani ze mi nedala prijmovy , lebo si ju nechcem pohnevat, doktorka je fakt super 🙂 aj sestrika, no ta je rada asi v tom zhone,ze funguje, aspon tak sa mi javi, ale tiez je mila a slusna...
ja taky tak..no co uz len nech je to zdrave vsak;)
@zdenulkam hej oni maju strasne vela pacientov potom je to asi na ukor kvality..ale ak je to ok, tak super..ja som v 18tt teda uz zacinam 19tt..ja som musela ist osobne pre vysledky a odporucanie na amnio a nebola som ani objednana, prisla som tam, plna cakaren, vysla sestricka som jej podala tehotensku knizku a ona ze mame sto objednanych a dalsich 200 nie a to len na ten jeden den..bola v strese a ja ze som si len pre vysledky prisla a hned ma vzali aj dnu..ona je asi taka stressmanka 🙂
na zeleznicnu polikliniku, mala som vysoke riziko 1:16 takze idem..a dakujem, budem to potrebovat!
@okbukaj inak - ja som bola na amnio tiež v železničnej, konkrétne u MUDr. Ondrejčáka a všetko bez problémov, trvalo to chvíľku, na UZV som kukala kde pichá ihlu. Jasné, že strach tam bol, ale dalo sa to vydržať. A výsledky som mala na druhý deň - ja by som nevydržala čakať dva-tri týždne, by ma porazilo od stresu. Držím palce, dobre to dopadne
Nie ale môžete ísť s kýmkoľvek chcete s babkou dedkom ..ja mam morfologicky budúci utorok,tak beriem manžela aj syna🙂
@andrejta aha lebo me teda tez postrasila ze zobere az v marci, ale eda s tim ze pottrebujem akutne tak ma dala na 19,2, s tim ze se mam jeste mezitim stavit pro listek a vyzvednout starou kartu..
Jen teda nevim ako to je, nekdo rika ze se plati 10€ a v tom je aj onbjednani aj utz, nekdo ten utz plati zlvast za 10€
nevadi, aj tak se tesim

@okbukaj a kolko si platila za objednanie ? 🙂