Hľadám gynekologičku na Záporožskej v Bratislave
Ahojte, hľadám si novú gynekologičku. Najlepšie v Petržalke. Vyhliadla som si tri, medzi ktorými sa rozhodujem: Mudr. Matiašovská, Fellnerová alebo Vaníčková. Všetky tri na Záporožskej. Máte s niektorou skúsenosti? A hlavne aké sú u nich platby? Určite nechcem platiť ročný paušál, keďže chodievam akurát tak na preventívku raz za rok. Najlepšie by boli platby za výkon, ale nikde na internete som nenašla ich cenník. Ďakujem za radu...
baby a platite za sono v tehotenstve?u dr fellnerovej?
@lililinka12 no sono robi len na objednanie a za objednanie sa plati 10e , nic viac som nepaltila
Budúce mamičky nezdá sa vám že dr fellnerova robí veľa ultrazvukov počas tehto.dakujem
@aninina hej platim - za ultrazvuk a ten robi len fellnerova. na ostatne poradne mi povedala, ze mozem chodit aj k inej aby som neplatila. vanickova nic moc, ja som u nej uz davno bola ako netehotna. ako mozno je ok ale nie je taka ukecana ako fellnerova. a ta dalsia je tiez mila, taka mlada 🙂 fellnerova asi nerodi, neviem o tom
Chodim k Fellnerovej, poplatky neplatim, len za objednanie, strasne dlho sa caka na termin, moj posledny bol 7 tyzdnov a to som bola objednana. Ale doktorka je mila, vzdy odpovie na vsetky otazky.
Baby a boli ste na morfo utz u mudr petrovej?spokojne či nie..

@lililinka12 vyberam si hlavne podla referencii 😉 zajtra zavolam mojej starej doktorke ako je to s tou kartou, ci mi treba ten papierik aj, zajtra mam cestu do BA takze by sa to dalo postihat vsetko .