icon

Hľadám gynekologičku na Záporožskej v Bratislave

alena16
7. mar 2012

Ahojte, hľadám si novú gynekologičku. Najlepšie v Petržalke. Vyhliadla som si tri, medzi ktorými sa rozhodujem: Mudr. Matiašovská, Fellnerová alebo Vaníčková. Všetky tri na Záporožskej. Máte s niektorou skúsenosti? A hlavne aké sú u nich platby? Určite nechcem platiť ročný paušál, keďže chodievam akurát tak na preventívku raz za rok. Najlepšie by boli platby za výkon, ale nikde na internete som nenašla ich cenník. Ďakujem za radu...

bambala
22. apr 2014

@lililinka12 vyberam si hlavne podla referencii 😉 zajtra zavolam mojej starej doktorke ako je to s tou kartou, ci mi treba ten papierik aj, zajtra mam cestu do BA takze by sa to dalo postihat vsetko .

luslus
22. apr 2014

@bambala vobec to nie je pravda, ze sa caka 2 mesiace. ty si jej povedala, ze si tehotna? ja som jej volala ked som bola 5tt a dala mi termin az o 3 tyzdne, ze skor by ani srdiecko nemuseli vidiet tak by to bolo zbytocne.

bambala
22. apr 2014

@luslus ano povedala som jej ze som tehotna, len neviem ci to neprepocula aleb co, lebo 2 mesiace sa mi zda fakt hlupost, ked som v 6tt nemozem predsa cakat dalsie 2 mesiace 😕

luslus
22. apr 2014

@bambala ona je trosku popletena ale inak v pohode :D

lililinka12
22. apr 2014

baby a platite za sono v tehotenstve?u dr fellnerovej?

luslus
22. apr 2014

@lililinka12 no sono robi len na objednanie a za objednanie sa plati 10e , nic viac som nepaltila

bambala
23. apr 2014

@luslus tak som volala aj svojej dr. co s tou kartou a potrebujem najskor papier od fellnerovej ... 🙂 len behacky po BA presuvam az na zajtra ... tak sa to cele hadam pohne uz 🙂

luslus
23. apr 2014

@bambala tak drzim palce nech to vsetko povybavujes co najrychlejsie 🙂

bambala
23. apr 2014

@luslus a moze ist dovnutra aj partner ? pozriet na sono ?

strihalka
23. apr 2014

@bambala ja si myslim ze urcite, kdyz sjembyla v cekarni bola tam pani a sel dovnutr AJ MUZ, KDYZ JSME TAM BYLA U SLEZAKA NAMORFU, TEZ SEL MUZ SEMNOU.....
ups sory za caps lock

luslus
23. apr 2014

@bambala jasne, ale nie hned, sestricka ho potom zavola

bambala
23. apr 2014

@luslus a zavola ho potom na moje poziadanie ? ci aj sama bude vyzvedat s kym som prisla ? 😀

luslus
23. apr 2014

@bambala no ja som sa spytala, ze ci moze ist so mnou aj moj muz a mi povedala, ze jasne ale za chvilu. a potom ho bola sama zavolat

bambala
13. máj 2014

pripajam foto aktualnych ordinacnych hodin femme s.r.o.

aninina
13. máj 2014

Budúce mamičky nezdá sa vám že dr fellnerova robí veľa ultrazvukov počas tehto.dakujem

luslus
13. máj 2014

@bambala tieto ordinacne hodiny nie su aktualne, akurat tak na novej tabuli 🙂 ordinacne hodiny maju uplne ine

luslus
13. máj 2014

@aninina co ja viem, ja idem na 4. buduci tyzden a to budem 17tt

bambala
13. máj 2014

@luslus tak ked uz niesu aktualne ani tieto. co maju vyvesene pred ordinaciou, tak ktore ?

luslus
13. máj 2014

@bambala asi sa ich treba spytat..pretoze ja som tam doteraz nebola v takom case ako maju napisane, v utorok aj stredu aj stvrtok chodievam a vzdy rano

bambala
13. máj 2014

@luslus ja som objednana tiez na stvrtok 11:30 😀 tak ja sa spytam ked tam pojdem, ze ako to teda je ... 😎

aninina
13. máj 2014

@luslus a platis vždy?a ta vanickova je aká?fellnerova aj rodí nevieš?

luslus
13. máj 2014

@bambala ja idem na 9:45, minuly tyzden som bola 10:45, predtym som bola tiez okolo 9:45...ale tusim zacina o 9:30...v pondelok a piatok ale ordinuju tak ako je napisane 🙂

luslus
13. máj 2014

@aninina hej platim - za ultrazvuk a ten robi len fellnerova. na ostatne poradne mi povedala, ze mozem chodit aj k inej aby som neplatila. vanickova nic moc, ja som u nej uz davno bola ako netehotna. ako mozno je ok ale nie je taka ukecana ako fellnerova. a ta dalsia je tiez mila, taka mlada 🙂 fellnerova asi nerodi, neviem o tom

aninina
13. máj 2014

@luslus aha tak diki

roxana280
13. máj 2014

Chodim k Fellnerovej, poplatky neplatim, len za objednanie, strasne dlho sa caka na termin, moj posledny bol 7 tyzdnov a to som bola objednana. Ale doktorka je mila, vzdy odpovie na vsetky otazky.

roxana280
13. máj 2014

@roxana280 este je tam na Zaporozskej ina gynekologicka, hned vedla Mudr. Kratkeho, co je gastro, tiez tam byvaju pacientky, hlavne mlade.

aninina
23. máj 2014

Baby a boli ste na morfo utz u mudr petrovej?spokojne či nie..

bambala
5. jún 2014

@luslus prosim ta, vies mi povedat ako ordinuju zajtra ? mam si prist pre vysledky krvi tak ze na kedy mi staci prist do BA . vdaka 🙂

luslus
5. jún 2014

@bambala tak ako maju napisane,cize o 9. A na vysledky ti nestaci zavolat?

bambala
5. jún 2014

@luslus vraj si mam po ne prist a zapise mi ich do tehu knizky rovno