icon

Hľadám informácie o primárnej progresívnej afázii

puli9
24. sep 2025

Ahojte chcem sa spýtat či je tu niekto kto mal v rodine niekoho alebo má s takouto chorobou a vedel by mi odpovedať nejake otázky ? Ďakujem

erav
14. okt 2025

Ahoj, môj manžel ma podozrenie s vysokou pravdepodobnostou na toto ochorenie, preto ho chcu poslať na hospitalizáciu kvôli testom atd. Ale doteraz mu davali zlu diagnozu, to jest parkinson. Ale skus sa spýtať, ja v podstate sa o neho staram, musim už par rokov, len sa mi nedzalo, že tak rychlo by parkinson postupoval..takže zrejme to budeme mať..lekarka tomu dala vysoke percento, že ma toto.

puli9
autor
23. okt 2025
@erav

Ahoj, môj manžel ma podozrenie s vysokou pravdepodobnostou na toto ochorenie, preto ho chcu poslať na hospitalizáciu kvôli testom atd. Ale doteraz mu davali zlu diagnozu, to jest parkinson. Ale skus sa spýtať, ja v podstate sa o neho staram, musim už par rokov, len sa mi nedzalo, že tak rychlo by parkinson postupoval..takže zrejme to budeme mať..lekarka tomu dala vysoke percento, že ma toto.

@erav ahoj mi mame chorobu diagnostikovanú Pan doktor Šutovsky by Vám určite pomohol. Moc to tu neovládam prosim mohli by ste nám napisat správu.