Hmatateľné lymfatické uzliny v trieslach a bolesti podbruška

dagmar13
29. okt 2019

Ahojte, chcela dom sa spýtať či máte niektorá skúsenosti s lymfatickými uzllinami v slabinach- trieslach....mám ich na oboch stranách na jednej guličky na druhej oválne a väčšie....chorá som není a mám ich tam asi od februára ,ale úplne som na ne zabudla a teraz ma napadlo skúsiť si ich hmatat znova a je ich viac...nebolia,neni som chorá a mám bolesti podbruška a chrbta...mali ste také skúsenosti a čo vám bolo? Mám po laparoskopii v januári a dve uzliny mám aj na krku....

ada309
29. okt 2019

Múdrejšia budeš len po dôkladnom vyšetrení (odber krve na hematologii, dôkladne sono, príp histologia.. ).. Máš aj iné príznaky? (striedanie teploty, svrbenie tela, náhla strata váhy?)... Laparoskopia bola robená prečo? Áno mam skúsenosť, žiaľ zlu..

dagmar13
autor
29. okt 2019

@ada309 Vo štvrtok idem na.gynekologiu tak čakám čo mi tam povie,hej mávam návaly tepla ale nie moc často a som unavená,ale tak neviem či to tomu pripisovať,svrbia má.ruky inak nič ine....a ty si mala niečo podobné?

dagmar13
autor
29. okt 2019

@ada309 Na urcenie endometriózy ,ale nepotvrdil sa mala som zrasty hrubého čreva o podbrusnica a mala somm zvýšené onkomarkery a predtým mi praskla cysta ....nepravidelný menzes,bolesti podbruška...atď ...menzes je teraz ok ale ostatné je zas tak ako bolo..

ada309
29. okt 2019

@dagmar13.. A lekár ti co na to hovorí? Poslal ta na ďalšie vyšetrenia?

dagmar13
autor
29. okt 2019

@ada309 Idem teraz vo štvrtok,vtedy mi povedal že to môžem mať preto,že som chuda...ale mať ich tam tak dlho...a tebe čo zistili?

ada309
29. okt 2019

Ja konkrétne nemám s tým problém, ale moja mama mala.., Ono to môže byť čokoľvek, bud reakcia na nejaký zápal v tele, o ktorom možno ani nevieš, nejaká prebiehajúca infekcia a pod.. Ale určite by som sa pýtala na Sono a hematologiu..

kika831
30. okt 2019

@dagmar13 mam to iste, uz niekolko rokov. Vzdy na preventivke mi to gynekolog pozrie ci sa to nezvacsuje a to je tak vsetko. Urcite si to daj skontrolovat. Moze to byt kludne len boj tela s nejakou infekciou. Drzim palce