icon

Hnačky a zimnica

vanda323
11. dec 2021

Dievčatá, dnes ráno som sa prebudila na to že mám bolesti ako keby pôrodné. Šla som si dať sprchu. No neprechadzalo to. Dostala som hnačky veľmi silné. Tak muž že ideme do nemocnice.
V nemocnici, že mám málo plodovej vody.
Pýtala sa ma doktorka či má nepáli žaha, ja že áno trošku. Tak mi na to dala Helicid. Potom na tie bolesti a že mám aj varixi medzi veď viete kde dala detralex 2x denne zaujíma ma či ste ho brala niektorá....
No môžem mať z tých hnačiek aj zimnicu? Dala som si Paralen.
20.10. som bola pozitívna. Ja si myslím že mám zas Covid. No nikto ma u nás v meste nechce otestovať že až v Pondelok. Ďalšia vec , zas mam zvýšený ten pulz. To ma straší najviac! V nemocnici mi na to nič nepovedali lebo že tlak je oka.Doma teraz meriam oximetrom, nechávam ho tak dlhšie na prste a meria to tak že najprv ukáže 103, potom rýchlo sa to zvyšuje až do 226 potom to klesá môže mi tak skákať tep? Od kedy som tehotná mi robili 2x EKG a tam bolo všetko ok.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
11. dec 2021

Hnačka pred pôrodom je veľmi bežná. Telo sa čistí, pripravuje na pôrod. Tep ti môže skákať aj zo stresu.

jjanulienka
11. dec 2021

Ja si hlavne myslím že to mas psychické... zlakla si sa tých bolesti môžu to byt stahy maternice, neboj sa čím viac “falošných kontrakcii” budeš mat, tým ľahší pôrod budeš mat. Proste si sa zlakla tých bolesti, z nervozity si mala aj hnačku aj zimnicu a samozrejme aj ten tep. Ukľudni sa. Všetko je o hlave. Vždy keď sa ti niečo nezda stále dokola si hovor všetko je v poriadku sme zdraví a všetko bude v poriadku.
Prajem ti všetko len dobre naozaj mysli pozitívne, nikomu nepomozes stresovanim ☺️❤️

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
vanda323
autor
11. dec 2021

@fairyprincess Tak možno nejaká črevná chrípka? Mňa to už neberiem. Som sklamaná sama zo seba! Stále mi niečo je, ďakujem za povzbudenie

vanda323
autor
11. dec 2021

@jjanulienka
@jaskolka
@bambulienka25 Dievčatá ja už som zo seba taká unavena, sklamaná, stále mi niečo je. Nevládzem už takto

loginexistuje
11. dec 2021

@vanda323 a beries tu liecbu od psychiatra co ti nedavno predpisal ?

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
vanda323
autor
11. dec 2021

@loginexistuje Áno samozrejme, beriem. Bolo mi už lepšie a zrazu dnes toto

vanda323
autor
11. dec 2021

@fairyprincess Si zlatá ❤️ Dúfam že to prejde teda všetko. Mala je vraj hlavičkou dole a veľmi nízko už