Teplo spôsobuje hnačky a žalúdočné problémy?
Dobrý večer moze to byt aj s tepla hnačky minuli týždeň po segedinskom a nikdy mi neuškodil alebo zjem trochu bieleho chleba dokonca aj po bryndzove halušky mi škodia cítim sa byť ako nafúknutá sem tam ma bolí aj celé brucho alebo celá prava strana brucha trochu ma bolieva aj ked len mlieko vypijem trochu a aj mi býva na zvracanie ďakujem za radu
@zmrzlinka2021 chcela by som zmeniť aj stravu,lebo sa cítim už pomali ako gula možno robím aj chybu v stravovani
@majka198811111 a drzala si aspon par dni dietu po tom egedine? Vsak ked mi nieco nesadne, netresnem na to bryndzove halusky ale dam si tyzden lahku dietu, pridam probiotika a doprajem traveniu cas na regeneraciu. Ked mi opakovane robia niektore jedla problemy, tak si od nich dam pokoj.
A je celkom mozne, ze tvoj zlcnik to uz nedava a oznamuje ti, ze je najvyssi cas sa zamysliet nad tym co a kolko si toho davas na tanier.
Segedin, halusky. Este za tym rypni dve spekacky, liter piva a jahody so slahackou. Dobru chut
Hnačky nie sú z tepla ale z tvojej ťažkej stravy. Daj si na týždeň diétu a uvidíš ako ti bude lepšie.
@thirstymonk pivo nepijem bohuzial
Pri prehriatí organizmu môžu vzniknúť hnačky alebo zvracanie. Avšak v tomto prípade to vyzerá skôr na preťažené trávenie a problém s múkou a mliekom.

@majka198811111 jedlá ktoré uvádzate sú veľmi ťažké na travenie