Hnačky zo stresu a vnútornej nervozity
9. feb 2022
Niekto tento problém ? Čo užívate? Ako sa ukľudniť? Ďakujem
@janetinka27 len ja to mám práveže teraz viac ako sa to nakopilo ako som doma s deťmi stále som nervózna lebo stále nieco odomna chcú . Nemám čas na nič. Furt mama mama mam dojem že nič neurobia sami . Staršieho furt musím nútiť urobiť úlohy . Strašne ma to vyčerpáva.
@petrapod asi mame kazdu svoje priciny, ktore nam tu nervozitu stupnuju, od deti nemas moct kam odist ani dat si pauzu. takto sa znicis, skus si s manzelom prerozdelit starostlivost o deti inak, nech ta viac podrzi a aj detom skus povedat "teraz nie"

@petrapod ahoj, ja som to mavala, aj mavam. vsetko vnutorne prezivam, staci niekedy len myslienka, ze mam niekde ist, napriklad lekar, okamzite citim vo vnutornostiach naval tepla. podla mna je to ale najlepsi sposob, ako ochoriet na civilizacne choroby (uz som nieco z nich nadobudla🙂). pracujem teda na svojom pokoji, prehodnotila som v zivote niektore vztahy, u mna to bolo o odstrihnuti niektorych kamaratiek, ktore ma vycerpavali, doprajem si oddych, relax, pravidelnu stravu a snazim sa nemat strach dopredu alebo prilis neplanovat, nestresovat. paradoxne mi pomohol az covid, ked sme sa nemohli stretavat, obmedzili sme aj navstevy u svokrovcov, zacali sme mat viac casu na seba, zacala som chodit po doktoroch, zaujimat sa o svoje zdravie, chodime do prirody, v praci som tiez prestala stresovat atd.