icon

Hnisavý necht u partnera

11. sep 2021

frajer odkladal návštevu doktora a takto to dopadlo. Už 7x bol na chirurgii s týmto prstom . Dnes má strašné bolesti . Mal by ísť teraz na pohotovosť? Bojím sa že to môže byť už nebezpečné keďže tam má hnis .
Chce ísť pondelok chirurgovi ale už ho to bolí aj pri chôdzi aj šoférovaní a to nikdy nemal .

Hnisavý necht u partneraHnisavý necht u partnera
Strana
z2
simona1998
11. sep 2021

Zarastený necht , okamzite na pohotovosť

simona1998
11. sep 2021

My sme mali tiež , ale lepší prípad bol s tým na PN skoro mesiac

autor
11. sep 2021

@simona1998 a to dali dole celý nechet ?

sorciera24
11. sep 2021

u nas to u syna vyriesila dobra medicinalna pedikura...chirurgovia sa nebabru a strhavaju nechty, ci ich vystrihuju, to problem neriesi... pedikerka da tamponaz, sponu a pekne to vyrastie a vyrovna nechet.....a podla foto u nas riesila aj horsie.....tak skus radsej kvalitnu pedikuru najst

simona1998
11. sep 2021

Nie nedali , vystrihli len bok nechtu no pri tomto teda neviem . Vy máte vážnejšie

simona1998
11. sep 2021

@sorciera24 najprv treba chirurga a potom nejakú pedikúru 🙂

sorciera24
11. sep 2021

@simona1998 nie, netreba....vlastna skusenost...

simona1998
11. sep 2021

@sorciera24 treba , on to ma až veľmi, treba to vyliečiť a potom udržiavať pedikurou . Už len skrz PN a pod.

autor
11. sep 2021

@sorciera24 ževraj pedikúrka to nemôže urobiť ,pretože tam má zápal a nemá tam čo vytrhnúť . A injekciu nie dať

sorciera24
11. sep 2021

@simona1998 no, ako pisem dobra medicinalna pedikura to urobi.....(da sa vyhnut chirurgovi), syn mal tiez uz takyto hnis.....vyliecila zapal (betadine 3krat denne - do tamponaze)+spona slo to....pedikerka ti nebude trhat nechet.....a to je to, comu sa da vyhnut...ale treba fakt dobru medicinalnu pedikura.....

viestta
Odpoveď bola odstránená
sorciera24
11. sep 2021

@viestta pan uz bol 7krat u chirurga....fiha, ako mu to vyliecil....

simona1998
11. sep 2021

@sorciera24 tak ako je kvalitný pediker tak je aj kvalitný chirurg ;) nie je chirurg ako chirurg .

viestta
Odpoveď bola odstránená
sorciera24
11. sep 2021

@simona1998 to ano, zjavne pan na kvalitneho nenatrafil, ekdze to po 7razoch vyzera takto....u nas beru chirurgovia ludi ako na pase, je im jedno, trhaju nechty za radom....dakujem, radsej som to poriesila takto...a nelutujem.....

gabsisi
11. sep 2021

Mala som niečo podobne… liečila neliecila to kozna a keď som došla k chirurgovi tak kukol že na zákrok. O dva dni to vyrezal aj s polkiu nechtu…. Odvtedy je 22 rokov a pokoj svätý ( MUDr Švec v Leviciach)

sorciera24
11. sep 2021

@viestta a ty si lekarka?.....tak nech si ide pytat atb (mozno aj lokalne)....co mu ich nedali?...my sme podobny palec dali bez ATB ...ale nejdem sa hadat.....

viestta
Odpoveď bola odstránená
cleanslate
Odpoveď bola odstránená
miskamicha
11. sep 2021

Toto zu treba dat chirurgicky preč... vyzers to tam na "dive maso"...bud cast nechtu....alebo cely ako to spravili mne. Pohotovost asi nie..aj nie je silny diabetik...ale v pondelok rano smer chirurg.

viestta
Odpoveď bola odstránená
nikpa
11. sep 2021

Už mu trčí divé mäso plus zápal na celom palci. Neviem či je to na pohotovosť, musí on vedieť či ešte vydrží... Mala som to isté, mäso vonku, zápal, zahnisane a bolelo ma to neskutocne len mi okolo toho vietor fúkol bolo mi do plaču. Pomohlo mi až keď mi na chirurgii strhol polku nechtu, su to roky a odvtedy mám pokoj.

kucierocka
11. sep 2021

Ak máš masť Ichtoxyl - čierna masť, určite mu výťaha hnis cez noc a upokojí palec. A ďalej uvidíte. Ale toto je rýchla pomoc.

pehavcek
11. sep 2021

@kucierocka ano ichtiol je skvela pomoc a vytiahne hnis von.aj ked toto uz pyta nejaku odbornu pomoc.chudak.musi to strasne boliet

renab
11. sep 2021

Vodu prevarit, sol do nej. V co najteplejsej mocit prst a potom ten ichtiol. Mne toto pomohlo a prst som mala zahnisany tak, ze som uz ani ponozku neobula.

marcellka32
11. sep 2021

Tak v prvom rade zdrbem tvojho partnera preco to nechal zájsť až do tohto stavu, ale dobre...betadine na palec, ichtiol tiež, a zrejme vnútorné ATB, potom to poriesi medicinalna pedikerka ( nie obyčajna pedikúra, taká ktorá dáva spony a tamponaze), chlap si ešte vytrpi...

tatianka0000
11. sep 2021

Mne to robi stale , mam s tym problemy už sest ci sedem rokov , je to strašná bolest

tatianka0000
11. sep 2021

Teraz to mam taketo , tiež mi s tym treba ist , mam tam kopu hnisu, zapálené a boli to ako slak

marcellka32
11. sep 2021

@tatianka0000 môžeš mi povedať na čo čakáš? Kým ti odpadne palec? Prečo to neriešite skôr? Betadine, ichtiol a objednajte sa medicínalnej pedikerke, ktora rieši vrastene nechty

tatianka0000
11. sep 2021

@marcellka32 bola som s tým u chirurga minimálne ako priateľ autorky , ak nie viac krat , mam to asi sest ci sedem rokov ako píšem a stale sa mi to dookola vracia

Strana
z2