icon

Hnisavý necht u partnera

11. sep 2021

frajer odkladal návštevu doktora a takto to dopadlo. Už 7x bol na chirurgii s týmto prstom . Dnes má strašné bolesti . Mal by ísť teraz na pohotovosť? Bojím sa že to môže byť už nebezpečné keďže tam má hnis .
Chce ísť pondelok chirurgovi ale už ho to bolí aj pri chôdzi aj šoférovaní a to nikdy nemal .

Hnisavý necht u partneraHnisavý necht u partnera
Strana
z2
marcellka32
11. sep 2021

@tatianka0000 medicínalna pedikerka vyrieši, ona časť vystrihne jemne, zvyšok nechtu podloží tamponazou, nasadí sponu, tu budeš mať na nechte až kým nevyrastie, spona určuje smer rastu nechtu, aby nerástol do kože, tvoj problém by sa vyriešil navždy, takže....sa objednaj

marcellka32
11. sep 2021

A keď to vyliecis a necht dorastie, tak dôležité necht strihať len ROVNO, boky nezastrihavat do oblukov, radšej nechať pár milimetrov dlhší necht

damiana1992
11. sep 2021

Tak z tohto priam cítim tu ukrutnu bolesť.... Poznám, ale nie do takého štádia..

savanna
11. sep 2021

@tatianka0000 a nerozmyslala si nad plastikou nechta?

simona139469
11. sep 2021

Jeeežiš mna to boli za vás. Viem že chirurgia nieje vždy najlepšie riešenie, môj ešte ujo mal take problémy že tam chodil fakt často lebo sa mu to vracalo. Treba to dať dokopy

tatianka0000
12. sep 2021

@savanna nie , nad tým neuvažujem , to je operácia nie ?bojím sa

sticker
marcellka32
12. sep 2021

@tatianka0000 plastika nechtoveho lôžka je ambulantny výkon robený hodinu, po ktorom odchádzaš domov hneď, pozri je to tvoja noha, rob ako myslíš, rád si dostala dosť

matabb73
12. sep 2021

@marcellka32 mne tiež vyliečila zarastajúci necht pedikérka šponami. Mala som tam len mierny zápal, našťastie. Aj ten mi prešiel po asi týždni.

marcellka32
12. sep 2021

@matabb73 veď jasné, každý piaty človek sa s tým stretne, ale nenechám to zájsť do štádia že to vyzerá ako na foto

floren
12. sep 2021

@simona1998 mala som horšie a necht mi strhavali xkrat, fakt pomohla až pedikura

floren
12. sep 2021

@tatianka0000 ja som to mala vyše 20 rokov, pomohla až pedikúra a spona

tatianka0000
12. sep 2021

@floren mne aj chirurg povedal že mam poškodené nechtov e lôžko a ze sa mi to bude vracať

tatianka0000
12. sep 2021

@floren e zasa mi s tym treba ist, lebo dost ma to obmedzuje, zle sa mi s tym soferuje

floren
13. sep 2021

@tatianka0000 to mam aj ja, kvôli tomu, že mi x krát robili plastiku a strhli necjt, fakt skús tu pedikuru

stanulienkat
13. sep 2021

Pedikerka pomoze so zarastajucim nechtom. Ale v tomto sa mu sparat nebude, ved je tam zapal a hnis. Trosku sudnosti. Toto nie je stav na pedikuru. Toto je stav na lekara. Tiez sa cudujem, ze dospely,svojpravny chlap si to necha zajst do takehoto stadia.

floren
13. sep 2021

@stanulienkat dobrá pedikerka posudi, mne dali sponu, druhú pani, čo tam bola poslali na chirurgiu.

marcellka32
13. sep 2021

@stanulienkat klasická pedikerka to robiť nebude, medicínalna áno, rieši aj takéto stavy, už po prvom raze sa výrazne uľaví pacientovi

marcellka32
13. sep 2021

@stanulienkat ale asi aj záleží od pedikerky, ktorá si trúfa riešiť ťažké stavy

simca06022011
13. sep 2021

MOje nervy.. inak NAJHORSIA vec co moze byt je toto chirurgicky zacat riesit, pedikerky to pekne podlozia, ostrihaju a osetria ako treba aby sa ten necht zase "naucil" rast poriadne, ale ako to pisu nado mnou, v tomto zapalenom stave, hnise..sa nebude brblat. Ked sa to ukludni potom riesit.
A ano, autorka, tento stav je na po hotovost, antibiotika, osetrenie. Skuste kupit aj betadine a osetrovat kym sa to nezhoji. Aj viac krat denne.

sorciera24
13. sep 2021

@stanulienkat nasa vyborna pedikara sa teda sparala v takmto stadiu, aj hnis, uz aj dive maso azcinalo......po dnoch u nej ulava, kvapkanie betadinom, vysusilo to maso a odpadlo.....+spona vyrovnala nechet, aby nezarastal....ved vidite, ze im to chirurgovia riesia na7krat a je to v takom s tadiu....

stanulienkat
13. sep 2021

@floren
@marcellka32
@sorciera24 moj prispevok bol aj na margo takejto pedikerky, ktora sa nechcela pustat do zapaloveho procesu. Co uplne chapem.

Strana
z2