icon

Holter monitor a neúčinný Egilok

veronika2316
29. júl 2025

Prosím vás ako dopadol holter denne mám extrasystoly vkuse jedna za druhou egilok nezabera kardiológ odmietol pozrieť mi výsledok holtera že si mám riešiť obchodnou lekarkou

Holter monitor a neúčinný Egilok
Strana
z2
mirokub
Odpoveď bola odstránená
veronika2316
autor
30. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub veľmi pekne ďakujem za také zhrnutie 🙂 čiže je dosť možné že už sa mi úplne nestratí že. Ja ešte skúsim vysadiť antikoncepciu to mi odporučil kardiológ ale neviem či to má vplyv mám aj reflux laktozovu intoleranciu a problémy s chrbticou preto som uvažovala či niečo z tohto nebude spúšťačom

mirokub
Odpoveď bola odstránená
veronika2316
autor
30. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub no už som ju vysadila lebo kardiológ mi to odporučil 🤔 ja som bola na gastroskopiu dva roky dozadu tam zistili reflux ale neberiem lieky ani ma nepáli zaha ani nič už len laktozovu intoleranciu tam zistili

mirokub
Odpoveď bola odstránená
veronika2316
autor
30. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub ďakujem ešte som zabudla že mám divertikulozu tam asi toho vyprazaneho by som tiež veľa nemala

mirokub
Odpoveď bola odstránená
veronika2316
autor
31. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub fuha ďakujem teda ty máš iné vedomosti 😊

veronika2316
autor
31. júl 2025

Je pravda že ja nedodrzujem ani brzlaktozovu diétu pritom mi vyšlo 0 percent enzýmov laktazy mne je potom akurát ťažko od žalúdka aj to nie úplne vždy a tá divertikulozu k tej mi nikdy nikto nič nepovedal náhodne som si to našla v náleze z magnetickej rezonancie gastroenterológ si prečítal len výsledok toho na čo ma poslal toto asi aj prehliadol takze ani tam žiadnu diétu nedezim

mirokub
Odpoveď bola odstránená
liv1
1. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub nebolo to smerovane mne, ale som ti nesmierne vdacna za tie linky 👍. Pocuvam to a je to velmi velmi zaujimave

mirokub
Odpoveď bola odstránená
luciar260
16. aug 2025

@veronika2316 ahoj ako si na tom teraz ? Stale ich pocitujes tak casto ? Ja ich mavam uz roky no zopar na den ale teraz posledne 4 dni vkuse a hlavne vklude.... tiez som z toho cela rozhodena...je pravda ze som mala dost stresove obdobie ....

veronika2316
autor
16. aug 2025
@luciar260

@veronika2316 ahoj ako si na tom teraz ? Stale ich pocitujes tak casto ? Ja ich mavam uz roky no zopar na den ale teraz posledne 4 dni vkuse a hlavne vklude.... tiez som z toho cela rozhodena...je pravda ze som mala dost stresove obdobie ....

@luciar260 musím si zaklopať vysadila som antikoncepciu a prestala piť ráno normálnu kávu ale bezkofeinovu a po skoro dvoch rokoch zatiaľ týždeň nič alebo len občas jemnucko čo je uplne ok 😊 dovtedy som mala denne nonstop niekoľko minút a každý chvíľu sa to opakovalo nechcem to zarieknut uvidím čo bude ďalej

Strana
z2