icon

Homeopatiká Euphorbium compositum. Poznáte ich?

adka12
14. jan 2009

Baby poznáte tieto homeopatiká? Ja som chorá už dva týždne a v lekárni mi dali tieto homeopatiká do nosa, lebo ho mám total upchatý....

raona
14. jan 2009

nepoznam sice tieto homeopatika, ale ja som na nadchu pouzivala nosovy sprej MAR {je to na baze morskej soli, mozu to tehotne} a kazdy den som sa aj 2x naparovala nad kamilkami.. pomohlo...

klaudi1
14. jan 2009

Ahoj Adka, ja som si prave dnes tieto kvapky kupila. Ja mam dutiny upchate uz asi 2 mesiace. Ale musim povedat, ze mne velmi nezaberaju. Skoro vobec mi neuvolnuju dutiny a nos mam stale upchaty. Celkom mi pomaha na uvolnenie detsky Nasivin.

anesim
14. jan 2009

Malej 4 r. som ho dávala, keď mala zelenú nádchu, môžem povedať , že jej pomohli, nádcha postupne zmizla, alebo aspoň nebola taká hnusná ale len vodové soplíky 😉

adka12
autor
15. jan 2009

Klaudi ani mne tie homeopatiká nepomáhajú. Nos mám úúúúúúplne upchatý, už som z toho na nervy 😖
A myslíš, že ten detský nasivin môžme aj my tehotné v začiatkoch. Lebo ja som v 15tt a lekárka povedala, že len homeopatiká. Mne vzdy najlepšie pomohol muconasal plus, hned som mala cistý nos a tento sprej nič. Aj sa naparujem aj vyhrievam nad horským slnkom alebo ako sa to volá, ale nič mi nepomáha ☹

lyongirl
15. jan 2009

adka - kludne môžeš aj normálny Nasivin, nemusí byť detský, ale s mierou. Síce je tam napísané, že v tehu sa nesmie a ani ti ho v lekárni neodporučia, ale ja som si ho dávala pri prvom tehu, teraz pri druhom zatiaľ len 2x, ale môj dr. povedal, že sa môže s mierou. Že neuškodí... a vlastne to sú jediné kvapky čo mne zaberajú. Ináč aj Pinosol sa môže v tehu, ten mi lekár odporučil, keď som bola na Vianoce chorá a brala antibiotiká, ale ja ho neznášam.

adka12
autor
15. jan 2009

Ale ja som len v 15tt, ja sa bojim experimentovat. DOma mám Muconasal Plus, ale neviem....

lyongirl
15. jan 2009

ja viem, že sa bojíš experimentovať, aj ja som sa bála, ale dr. mi povedal, že v poho a keď sa bojíš, tak si daj fakt už keď nevládzeš dýchať, ja som to tak robila pri prvom. Samozrejme bála som sa, ale keď nemôžem dýchať a nič mi nezaberá iba Nasivin, tak si ho radšej dám ,ako umrieť na zadusenie 😉
To znamená, že keď si ho dáš za deň 1-2x, tak sa nič nestane....