Horká chuť po prekonaní Covid-19
Ahojte, prekonala som covid 19 so stredným priebehom choroby, nic vázne, ale ani nic, co by som si chcela zopakovat. Prakticky este pred prepuknutim prvych priznakov / chripkoveho stavu/ som zacala mat horku chut v ustach, ktora trva do dnes. uz je to takmer 2 mesiace. Chcem sa spýtať máte to niekto po prekonaní covid, alebo sa mám vybrať na gastroenterológiu? nejak nepocitujem reflux, alebo pálenie záhy ani nic podobné. Neviem co si o tom mysliet. Je to divné, 5 min cítim normálnu chut, potom zrazu sa to zmení na horkú, stále cítim, ze vnímanie chuti je zvlástne. dakujem za kazdy komentár.
@lienocka2808 no tak to má vôbec nepotešilo, neviem či je to od kovidu alebo od čoho, mne to s kovidom vôbec nejak nenapadlo spájať, ale keď som toto tu čítala tak myslím že je to možné, prestala mi chutiť zelenina, ovocie, ani káva mi už nechutí a keď ju mám vedľa v pohári cítim akoby cigaretový dym, bola som kvôli tomu na krčnom, zubnom, pľúcnom a ešte skúsim na alergologiu ale už vôbec neverím že sa niečo zistí, dosť mi to už otravuje život, mám stále akoby popálenú špičku jazyka a pod ním takú horkosť, večer je to najhoršie

@avonomis ahoj, nie, mám to stále s prestávkami do dnes.