icon

Hrča na krku

dididudu
26. júl 2022

Ahojte, prosim neviete niekto co to moze byt? Mame uz aj za sebou podrobne sono bohuzial nezistili presne co to moze byt jedine co povedali tak vylúčili uzlinu. Koncom augusta ideme na krčne ale do vtedy sa asi zbláznim podotýkam pred cca mesiacom to mala o polovicu menšie.

Hrča na krku
dididudu
autor
27. júl 2022

Boli sme u obvodnej sama sa zhrozila ako sa to zvacsilo zobrali jej krv poobede budu vysledky. Zajtra rano hned na orl do bb tak nám drzkajte palce dúfam ze bude vsetko ok

zdenka11081983
27. júl 2022

@dididudu by som jej povedala svoje, keď sa zrazu zhrozila... nezodpovedna trúba ta doktorka

lorin29
Autor odpoveď zmazal
hipuska
27. júl 2022

@zdenka11081983 zase, mamka si to mala všimnúť ako to mohla dr vedieť? Že sa to mení? Zväčšuje? Ktovie ako dlho to má takéto veľké. Poučenie do budúcna. Ak mám takýto problém, tak ho starostlivo sledujem...ak by si to mamka všimla skôr.... boli by už po vysetreni v BB

diaszoky
27. júl 2022

@dididudu drzim prsty zajtra daj vediet

koniarova
27. júl 2022

Držte sa.🥰🥰

dididudu
autor
27. júl 2022

@hipuska vy ste asi veľmi mudra pretoze sme jej to stále sledovali a taketo velke to este nemala..

dididudu
autor
27. júl 2022

@koniarova
@diaszoky dakujem vam 🙂 zajtra sa ozvem

diaszoky
27. júl 2022

@dididudu ano ozvite pomodlim sa

zuzi56
27. júl 2022

@dididudu ani tam nevolaj a ráno stoj v banskej predodverni , je to dieťa a nedaj sa odbiť ,

dididudu
autor
27. júl 2022

@zuzi56 rano o siestej ideme do bb

hipuska
27. júl 2022

@dididudu nie som múdra. Len vy sama ste písala, že to má týždeň. A chcela ste čakať do konca augusta na ďalšie vyšetrenia. To su fakty. A len konštatujem. A len som reagovala na koment o doktorke.

dididudu
autor
27. júl 2022

@hipuska pisala som ze sa jej to bežne zvacsovalo a zmensovalo o tom vedela aj dr povedala ze to je ok pokial to nezačne rast tak ze sa to uz nezmensi tak som počkala a kedze sa to nezačalo zmenšovať a ostalo to velke tak som to zacala riešiť

dominika7990
28. júl 2022

@dididudu ahoj daj prosím vedieť ako ste dopadli. Drzim palce

dididudu
autor
28. júl 2022

Tak, uz sme doma. Boli sme na krcnom na sone z ova na krcnom a na chirurgii nevedia nikto zistit co to proste je takze na chirurgii usúdili ze to pojde von. Za týždeň mame operáciu

diaszoky
28. júl 2022

@dididudu och to ms mrzi ako to nevedeli ci je to tukove napr slebo co a krvny obraz?

koniarova
28. júl 2022

@dididudu myslela som na vás. Držím palce. Dobre to dopadne. 💖💖 Krv je OK?

dididudu
autor
28. júl 2022

@koniarova áno krv nám brali vcera je to v poriadku

diaszoky
28. júl 2022

@dididudu tak aspon ze to drzim silno prsty aby to bolo neskodne🙏🏻

koniarova
28. júl 2022

@dididudu to je výborné, že krv je OK.. 👍👍

dididudu
autor
28. júl 2022

@diaszoky nevedia vobec sami tomu nechápu udali to ako ohraničený útvar

dilino
28. júl 2022

@dididudu vieš čo moju neter uštipol kliešť cez vlasy jej to vošlo do krvi dostala boreliozu a navrela jej taka hrča na krku neuštiplo ju niečo nejaký hnusný hmyz alebo nema problém zo zubom neboli ju nema kaz a nechce povedať.Som veľmi rada že krv je v poriadku.Krv ukaže všetky choroby.Som rada že to neni nič vážne.

dilino
28. júl 2022

takže budu ju operovať veľmi držim palce.Budem na vás myslieť.Potom napiš ako ste s dcérkou dopadli.

dididudu
autor
28. júl 2022

@dilino ona ma iba rok neustiplo ju nič

dididudu
autor
28. júl 2022

@dilino ďakujem dam vediet 8.8 nas budu operovať

alguno
28. júl 2022

Ja som mala na krku pri kĺúčnej kosti, doktorka ma poslala chirururgovi, všetci sme si mysleli, že je to tukové. Chirurg ma okamžite poslal min. 5 doktorom na vyšetrenie, sono brucha, mamografia, CT... Nakonie som musela ísť na operáciu, aby zobrali vzorku - zhubný nádor. Poslali ma na MRI Bratislava, tam som strávila pol dňa. Zistili, že mám 3 nádory v hrudníku, jeden mal min. 6 cm. Poslali ma do BA na prvú CH EMO -2 a pol hodiny mi tiekla do krvi ... Zle mi bolo min 3 dni. Po skončení CHEMO - ožarovanie. Mala som šťastie, že to bol LEN Hodgkinov lymfóm.
Ale to je môj prípad. U dcérky, to môže byť úplne neškodná hrčka, ktorá sa vylieči raz dva. Neprepadaj panike.
Hrčka je na dotyk mäkká alebo tvrdá ako keby tam mala malú loptičku?

maminkadeticiek
Autor odpoveď zmazal
dilino
28. júl 2022

@dididudu človek si to nevie vysvetliť.Nebola ani zo žiadným zvieraťom mačku nedržala alebo psa.Ci ju neuškrabol.Lebo divne len tak z ničoho nič maličkej navrie taka hrča.

dilino
28. júl 2022

a pri dotyku ju to neboli.

ankare
28. júl 2022

@dididudu skoré uzdravenie maličkej!