Hrča na krku
Ahojte, prosim neviete niekto co to moze byt? Mame uz aj za sebou podrobne sono bohuzial nezistili presne co to moze byt jedine co povedali tak vylúčili uzlinu. Koncom augusta ideme na krčne ale do vtedy sa asi zbláznim podotýkam pred cca mesiacom to mala o polovicu menšie.

@dididudu by som jej povedala svoje, keď sa zrazu zhrozila... nezodpovedna trúba ta doktorka
@zdenka11081983 zase, mamka si to mala všimnúť ako to mohla dr vedieť? Že sa to mení? Zväčšuje? Ktovie ako dlho to má takéto veľké. Poučenie do budúcna. Ak mám takýto problém, tak ho starostlivo sledujem...ak by si to mamka všimla skôr.... boli by už po vysetreni v BB
Držte sa.🥰🥰
@dididudu ahoj daj prosím vedieť ako ste dopadli. Drzim palce
Tak, uz sme doma. Boli sme na krcnom na sone z ova na krcnom a na chirurgii nevedia nikto zistit co to proste je takze na chirurgii usúdili ze to pojde von. Za týždeň mame operáciu
@dididudu vieš čo moju neter uštipol kliešť cez vlasy jej to vošlo do krvi dostala boreliozu a navrela jej taka hrča na krku neuštiplo ju niečo nejaký hnusný hmyz alebo nema problém zo zubom neboli ju nema kaz a nechce povedať.Som veľmi rada že krv je v poriadku.Krv ukaže všetky choroby.Som rada že to neni nič vážne.
takže budu ju operovať veľmi držim palce.Budem na vás myslieť.Potom napiš ako ste s dcérkou dopadli.
Ja som mala na krku pri kĺúčnej kosti, doktorka ma poslala chirururgovi, všetci sme si mysleli, že je to tukové. Chirurg ma okamžite poslal min. 5 doktorom na vyšetrenie, sono brucha, mamografia, CT... Nakonie som musela ísť na operáciu, aby zobrali vzorku - zhubný nádor. Poslali ma na MRI Bratislava, tam som strávila pol dňa. Zistili, že mám 3 nádory v hrudníku, jeden mal min. 6 cm. Poslali ma do BA na prvú CH EMO -2 a pol hodiny mi tiekla do krvi ... Zle mi bolo min 3 dni. Po skončení CHEMO - ožarovanie. Mala som šťastie, že to bol LEN Hodgkinov lymfóm.
Ale to je môj prípad. U dcérky, to môže byť úplne neškodná hrčka, ktorá sa vylieči raz dva. Neprepadaj panike.
Hrčka je na dotyk mäkká alebo tvrdá ako keby tam mala malú loptičku?
a pri dotyku ju to neboli.

Boli sme u obvodnej sama sa zhrozila ako sa to zvacsilo zobrali jej krv poobede budu vysledky. Zajtra rano hned na orl do bb tak nám drzkajte palce dúfam ze bude vsetko ok