icon

Hrča na krku

dididudu
26. júl 2022

Ahojte, prosim neviete niekto co to moze byt? Mame uz aj za sebou podrobne sono bohuzial nezistili presne co to moze byt jedine co povedali tak vylúčili uzlinu. Koncom augusta ideme na krčne ale do vtedy sa asi zbláznim podotýkam pred cca mesiacom to mala o polovicu menšie.

Hrča na krku
adeladulova
28. júl 2022

Velmi drzom palce!!🍀

dididudu
autor
28. júl 2022

@alguno jejda to mi je ozaj luto. Dufam ze to nebude nas prípad nic v tom suvise. Ma to tvrdé

dididudu
autor
28. júl 2022

@dilino ona to ma od cca 4mesiaca takze nie vobec nic. Len teraz to takto navrelo.

dilino
28. júl 2022

@dididudu no ja nechápem kukinka malička bude dobre musiš veriť ak krv neukazala nič tak je to dobre.Clovek sa zľakne dúfam že po operráci bude všetko už len dobre.

dididudu
autor
28. júl 2022

@dilino dufam aj ja. Dakujem za povzbudenie 🙂

alguno
28. júl 2022

@dididudu na operáciu ide kvôli vzorke alebo to chcú celé vybrať?

dididudu
autor
29. júl 2022

@alguno cele jej to idu vybrat

alguno
29. júl 2022

@dididudu Neboj sa. Všetko bude v poriadku. Určite to nie je nič vážne.😉

zdenka11081983
29. júl 2022

@alguno moja mala takto dermoidnu cystu. Tiež mi lekár povedal, že to mala od narodenia len sa v troch rokoch "zobudila" a začala rast...a rýchlo rast

dididudu
autor
29. júl 2022

@zdenka11081983 a zistili to az po vybratí ci este pred tym z nejakeho vyšetrenia? Lebo bam nevedia zistit vobec co to je

mirro
29. júl 2022

@dididudu ja vám držím palce, nech to malinkej vyberú a je to len nejaká blbosť.

marlent
7. aug 2022

@dididudu ahoj ako sa drzi malicka??

alguno
7. aug 2022

.

adeladulova
7. aug 2022

Aj mna to zaujima, je vsetko v poriadku?🙏

dididudu
autor
7. aug 2022

Zajtra ideme na operáciu lenze teraz citam o hemangiome ci to nahodou nema to ale ja neviem ci to je taka vec co nevedia zistiť kedze jej nevedeli povedať co to je...

dididudu
autor
7. aug 2022

Myslim vnútorný hemangiom... Vonkajší mame na chrbatiku ale to len taký ze dr sa vyjadril ze to bude len estericka chybička.. Mna skor zaujima ako zisťujú ten vnútorný

lorin29
7. aug 2022

@dididudu mojej mame zistili hemangiom na pečeni sonom

dididudu
autor
7. aug 2022

Dcérke ani po sone nezistili co to je tak asi to hemangiom nebude ci?? Ja uz som zúfalá strasne s abojim zajtrajška dneska sme tam boli na príjme isli sme domov rano o siedmej tam mame byt. Ale ma sa orist pozriet na nas este anesteziolog kedze dcérka mala troska sopliky cez týždeň ale styri dni uz je ok ani náznak soplov

ahyt
7. aug 2022

@dididudu hemangiom by 100% zjistili na sonu,je to cevni zalezitost a to je videt.

lorin29
7. aug 2022

@dididudu to by videli na sone keby to bol hemangiom... Držím silno palce aby bolo všetko v poriadku 🙏

dididudu
autor
7. aug 2022

@ahyt fakt??? Potešili ste ma teda celkom noo aj tak sa bojin co to je kedze to nezistili

dididudu
autor
7. aug 2022

@lorin29 dakujem krásne

ankare
7. aug 2022

@dididudu silno držím palce!

adel89
7. aug 2022

Taktiež Vám držím palce 🍀🙏

diaszoky
8. aug 2022

@dididudu drzim vam moc palce🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

dominika7990
8. aug 2022

Myslím na vás dnes a drzim palčeky. Všetko dobre dopadne 🍀❤️ Daj vedieť ako ste dopadli či prišli na to čo to bolo.

diaszoky
8. aug 2022

@dididudu co nove mylsim na vas🙏🏻

dididudu
autor
8. aug 2022

Ahojte, odložili nám operáciu z dovodu ze dcérka mala sopliky par dni ale od štvrtku uz,je ok lenze povedali ze to je riziko takze operovať nas idu 18trho

diaszoky
8. aug 2022

@dididudu och zase cakat 🙏🏻Ale modlim sa za Vas

dididudu
autor
8. aug 2022

@diaszoky dakujeme ved sa to len predlžuje ide ma slak trafit