Hrča na krku
Ahojte, prosim neviete niekto co to moze byt? Mame uz aj za sebou podrobne sono bohuzial nezistili presne co to moze byt jedine co povedali tak vylúčili uzlinu. Koncom augusta ideme na krčne ale do vtedy sa asi zbláznim podotýkam pred cca mesiacom to mala o polovicu menšie.

@alguno moja mala takto dermoidnu cystu. Tiež mi lekár povedal, že to mala od narodenia len sa v troch rokoch "zobudila" a začala rast...a rýchlo rast
@zdenka11081983 a zistili to az po vybratí ci este pred tym z nejakeho vyšetrenia? Lebo bam nevedia zistit vobec co to je
.
Aj mna to zaujima, je vsetko v poriadku?🙏
Zajtra ideme na operáciu lenze teraz citam o hemangiome ci to nahodou nema to ale ja neviem ci to je taka vec co nevedia zistiť kedze jej nevedeli povedať co to je...
Myslim vnútorný hemangiom... Vonkajší mame na chrbatiku ale to len taký ze dr sa vyjadril ze to bude len estericka chybička.. Mna skor zaujima ako zisťujú ten vnútorný
Dcérke ani po sone nezistili co to je tak asi to hemangiom nebude ci?? Ja uz som zúfalá strasne s abojim zajtrajška dneska sme tam boli na príjme isli sme domov rano o siedmej tam mame byt. Ale ma sa orist pozriet na nas este anesteziolog kedze dcérka mala troska sopliky cez týždeň ale styri dni uz je ok ani náznak soplov
Taktiež Vám držím palce 🍀🙏
Myslím na vás dnes a drzim palčeky. Všetko dobre dopadne 🍀❤️ Daj vedieť ako ste dopadli či prišli na to čo to bolo.
Ahojte, odložili nám operáciu z dovodu ze dcérka mala sopliky par dni ale od štvrtku uz,je ok lenze povedali ze to je riziko takze operovať nas idu 18trho

Velmi drzom palce!!🍀