icon

Hrča na krku

dididudu
26. júl 2022

Ahojte, prosim neviete niekto co to moze byt? Mame uz aj za sebou podrobne sono bohuzial nezistili presne co to moze byt jedine co povedali tak vylúčili uzlinu. Koncom augusta ideme na krčne ale do vtedy sa asi zbláznim podotýkam pred cca mesiacom to mala o polovicu menšie.

Hrča na krku
diaszoky
16. dec 2022

@dididudu silno drzime prsty❤️🙏🏻

koniarova
16. dec 2022

@dididudu dobre to dopadne. 👍 Hlavne,že to začali riešiť. A super,že sa vám ten termín podaril.

adeladulova
16. dec 2022

Veľmi drzim palce!🥰

dididudu
autor
16. dec 2022

Dakujem vam krásne 🙂

xxxanna
26. mar 2023

@dididudu Dobry den , ako ste dopadli ?

dididudu
autor
26. mar 2023

@xxxanna dobrý deň, zatiaľ nijako boli sme pred dvomi mesiacmi na operácii odsavali nám z tej hrčky aby zistili teda či to je hemangióm alebo lymfangiom. Išla jej z toho krv čiže sa potvrdil hemangióm. Pred mesiacom sme mali kontrolu mali sme si dohodnúť termín na operáciu ale vzhľadom nato že hrca je pod svalom v hĺbke 2cm je riziko ju operovať aby jej niečo nepoškodili. Pani doktorka sa vyjadrila že zasadne celá rada a dohodnú sa čo teda a budú mi volať takže zatiaľ čakáme ...

diaszoky
26. mar 2023

@dididudu tak drzim palce a z coho to preboha vzniklo?

dididudu
autor
26. mar 2023

@diaszoky ďakujeme.. neviem proste hemangióm sa vytvorí hockomu nieje to niečím sposobovane alebo ako to mám napísať .. dcérka má aj vonkajší hemangióm na chrbatiku ale je to len estetické nemá to vypuklé.

dididudu
autor
13. apr 2023

Tak som tu opäť. Dnes mi volali z BB, doporučuju ešte ctag vyšetrenie aj s kontrastnou látkou. Máme sa s mužom dohodnúť či to teda chceme alebo nie a máme im dať vedieť teda či ju majú objednať na to vyšetrenie. Muž sa boji tej kontrastnej látky vraj to je nebezpečné

diaszoky
13. apr 2023

@dididudu fuu to vam verim ze sa bojite 😞

koniarova
13. apr 2023

@dididudu poraď sa tu v skupine Zdravotníci na MK. Sú tam dr.,aj sestričky. Určite poradia. 👍

dididudu
autor
13. apr 2023

@koniarova
@diaszoky
Ja vôbec neviem či ju dať na to či nie. Tá hrca ju nijako neobmedzuje zatiaľ v ničom

dididudu
autor
13. apr 2023

Napísala som aj do tej poradne

dididudu
autor
18. apr 2023

Tak už nás objednali na to ctag na 1.6. držte nám palce 👍

diaszoky
18. apr 2023

@dididudu drzime och az vtedy??

koniarova
18. apr 2023

@dididudu držíme. Spomeniem si často na teba,keď otváram MK.❤️

dididudu
autor
18. apr 2023

@diaszoky áno, ale tak už zase nemôžem chcieť aby nás zobrali do týždňa. Musíme ísť ešte na odbery kvôli tej kontrastnej látke

dididudu
autor
18. apr 2023

@koniarova ďakujeme krásne

diaszoky
18. apr 2023

@dididudu ano uz len nech je to dobre

dominicka15
23. nov 2023

@dididudu ahoj pisala som ti ss

diaszoky
24. nov 2023

@dididudu ako ste dopadli🙏🏻

dididudu
autor
24. nov 2023

@diaszoky už to máme vonku vďaka Bohu, minulý týždeň vo štvrtok to vybrali

diaszoky
24. nov 2023

@dididudu tak chvala bohu a co to bolo naloniec

dididudu
autor
24. nov 2023

@diaszoky hemangiom

2112lenka
18. mar 2024

@dididudu Dobrý deň. Môj syn ma asi to isté teda aspoň to tak vyzerá. Na sone povedali, že nevedia čo to je, že to zistia až keď to dajú von...
ideme ešte ku doktorke na hematologiu a onkológiu podľa nej sa uvidí čo ďalej. Ak sa môžem opýtať ako jej to vyberali? Koľko ste boli v nemocnici? Ďakujem veľmi pekne

dididudu
autor
18. mar 2024

@2112lenka dva dni sme boli v nemocnici, normálne jej to vybrali ale dneska sme boli na kontrole MR a máme to tam opäť. Pred tromi mesiacmi sme mali operáciu

2112lenka
19. mar 2024

@dididudu juj, to má mrzí. A čo teraz? Aj vám povedali z čoho to moze byť? Ešte sa opýtam. Vybrali vám celú "tu guľku" alebo vytiahli z toho len tu "tekutinu". Lebo známej ocinovi to len vytiahli 5 dní bol v nemocnici.

dominicka15
19. mar 2024

@2112lenka dcerka mala hemangiom pod pazuchou a nie gulku ale obrovsku hrcu, vyberali jej to 11.1.cele -2dnj v nemocnici..povodne to chceli odsat a streknut tam chemoterapeutikum aby sa to stiahlo ale to by bolo mozne len v tom pripade keby to bolo ako cysta naplnene iba vodou ale punkcia ukazala ze to je cisto krvna zalezitost a v takom pripade len von cele

dididudu
autor
19. mar 2024

@2112lenka malej to vybrali celé a teraz o tri mesiace ideme na ďalšie MR a ak to bude rásť znova operácia

ariannazara
19. mar 2024

@dididudu juj celé som si to prečítala
Držte sa, snáď nebude potrebná ďalšia operacia