Hrča na stehne vo veľkosti mandarínky
Ahojte, pod zadkom na stehne sa mi objavila hrča vo veľkosti mandarínky, aj sa už bojím ísť k lekárovi. Prvýkrát som ju evidovala pred troma rokmi, najskôr som myslela, že je to malý lipóm .... Ale zrejme je to niečo vážne, bojím sa že umieram. Po stolici mám krv na papieri a páli ma tam " dole". V okolí nepoznám žiaden prípad, ktorý by mal niečo podobné..
Pre pána čím skôr smer doktor na čo čakáš? Ja nechápem ako niekto takto dokáže zanedbať svoj zdravotný stav. Potom ľudia nariekaju, že už je neskoro. Odhliadnuc od toho, že všade k odborníkom sú dlhšie čakacie doby tak fakt môže byť neskoro.
Nestresuj a smer dr čím skôr
@laura07 To nie je ako na fotke, je to väčšie omnoho a vydutejšie.
Tam neries fotku. Je tam debilina. Nebudem tu hádam dávať foto zadku s “tým” môjho muža. Hybaj k doktorovi. 🤦♀️
Bojim sa ist k doktorovi, wtf... dievca dnes telefon volaj chod. Obvodny ta vezme prakticky hned a ak budes mat stastie, tak po telefone vybavi urgentny termin aj inde.
"Bojím sa ísť k lekárovi" vs. "Bojím sa, že zomriem". Kde je tu logika? Akože "kým nejdem k lekárovi, tak je všetko v poriadku"???
Ja som mala od puberty vpredu na stehne malú hrčku. Párkrát som sa na to pýtala aj lekárov. Plastický chirurg mi povedal, že rozhodnutie je na mne či tam chcem mať hrču alebo jazvu. Pred rokom som išla kvôli znamienku na bruchu na kožné a keďže som už aj tak išla ľahnúť na stôl, tak som si dala vybrať aj tú hrču. Bola to naozaj len tuková hrča, ale mala 3*4,5*6,5 cm, takže jazva je pomerne výrazná. Ale som rada, že to mám konečne preč.
Tie ostatné príznaky s tým nemusia vôbec súvisieť - možno sú to len hemoroidy a kvasinková infekcia, ale treba pekne všetko riešiť a nie čakať na katastrofu. Tvoj život je v tvojich rukách a minúť si ho čakaním nikomu nepomôže.
Kedy pôjdeš lekárovi ?
ak to mas tri roky tak najskor tukova hrcka odstranuju ju ak zavadzia ale je to spoplatnene
abscesom by si tri roky nedala 😉
a krv z konecnika to su najskor hemeroidy bezna vec kup si mast v lekarni a detralex
@mamina7070 Mne dal na tú tukovú hrčku odporúčanie kožný a vybrali mi to bez doplatku / príplatku.
Treba ist k doktorovi lebo stres ze co to je moze narobit este vacsie problemy.

Masti k doktorovi, rovno chirurgia.
https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Absces
Muž to ma za sebou už 2x. Tiež som sa s tým nikdy predtým nestretla a potom som mala pocit, že je toho všade kopa. Kým sa nás to netýkalo, neriešili sme.
Vyrežú a bude dobre.