icon

Hrčka na štítnej žľaze

8. máj 2025

Ahoj dnes som si nahmatala takú vacsiu hrčku (proste taky kopček celkom velky), je to v strede hrdla tak hore vysie .. nie som chorá ani nachladnutá ani ma neboli hrdlo.. bojím sa aby to nebolo niečo vážne :(

adinam
8. máj 2025

treba ísť na endokrinológiu,urobia ti sono a zistia čo to je,väčšinou sú to benígne uzlíky,ale tu na koníku ťažko zistíš dg.

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
8. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@adinam
@majamat
Ďakujem veľmi som sa zľakla je to celkom veľké mozno ako mala slivka a je to proste taky kopček.. inak by som to prilozila k tomu ze ma niečo obchádza ale keďže sa cítim zdravá tak sa bojim ze co to je aj sa mi ťažšie prehlta

majamat
Autor odpoveď zmazal
martinka17
9. máj 2025

prosím nerieš dohady tu na koni, okamžite smer obvodná a následne USG. Hlavne ak sa ti ťažšie prehĺta, čo ak je to abces? Ešte dnes to začni riešiť, ja chodím s hrčkou na ORL a tam ma upozornili - ako náhle sa začne zväčšovať, cítiť ju pri prehĺtaní, mám sa okamžite dostaviť do ambulancie.

autor
9. máj 2025
@martinka17

prosím nerieš dohady tu na koni, okamžite smer obvodná a následne USG. Hlavne ak sa ti ťažšie prehĺta, čo ak je to abces? Ešte dnes to začni riešiť, ja chodím s hrčkou na ORL a tam ma upozornili - ako náhle sa začne zväčšovať, cítiť ju pri prehĺtaní, mám sa okamžite dostaviť do ambulancie.

@martinka17 ano už som boal u lekára zobral mi krv a hneď výmenný lístok na sono ale keďže sa dlho caka tak som sa objednala u sukromnika a termín mam v utorok🙂

martinka17
9. máj 2025

Držím palce, nebude to nič zle, verím tomu, ale lepšie mať istotu.

lesiiaoldi
9. máj 2025

Určite treba zájsť na endokrinologiu..Môže to byť iba zväčšená štítna žľaza alebo nejaká cysta.

autor
9. máj 2025
@lesiiaoldi

Určite treba zájsť na endokrinologiu..Môže to byť iba zväčšená štítna žľaza alebo nejaká cysta.

@lesiiaoldi no krvne výsledky mam dobre štítna žľaza úplne v strede v norme ale uvidíme v utorok na sone

lesiiaoldi
9. máj 2025

Ja mám tiež mikrocysty neškodné

autor
13. máj 2025

Tak baby mam to za sebou, je to cysta mam si to dat vysať u krvného lekára🙂

autor
13. máj 2025

Krcneho

majamat
Autor odpoveď zmazal
autor
27. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat ahojte, je to medialna krcna cysta a budú mi to musieť odstrániť aj s časťou jazylky a ešte musím ísť na endokrinologiu ze to mam spojené aj s malou časťou priechod ci co štítnej žľazy... takže musím ísť na endokrinologiu neviete mi poradiť nejakého lekára kde sa necaka pol roka ? Tn kraj .. bojím sa aby mi neodstráni celu štítnu zlazu

majamat
Autor odpoveď zmazal