icon

Hustý biely výtok v polovičke cyklu

simus0987
6. okt 2018

Ahojte baby potrebovala by som poradiť som v polovici cyklu cca a posledne dni mávam hustý biely výtok a 3 dní dozadu som mala aj mierne špinenie ktoré trvalo asi deň a pol + mierne bolieť v podbrušku ale len podvečer. Môže to byť spôsobené tým že som aj trošku prechladená napadla ma aj mikóza ale kedže som s tým nemala skúsenosti netuším aké to je 😕 alebo račej zájsť na gyndu ďakujem za rady 🙂

karmela
6. okt 2018

@simus0987 to spomenie môže spôsobiť aj ovulacia

lubik87
6. okt 2018

@simus0987 podľa mňa máš ovuláciu

asia83
7. okt 2018

@simus0987 Ja som to takto mala a bola som tehotná.

simus0987
autor
7. okt 2018

@karmela

@lubik87
Teraz si už ovuláciu nesledujem takže neviem kedy presne je. Ale ak je to len to a nič vážne tak som rada 🙂🙂 a ďakujem

simus0987
autor
7. okt 2018

@asia83 áno? 🙂 aj iné ešte príznaky si mala? My sme sa snažili o babo nejakú dobu ale nedarilo sa tak som si potom povedala že už nesledujem ani ovu nič keď to má prísť tak to príde 🙂 ale skôr som sa bála že to je niečo vážne 😐

karmela
7. okt 2018

@simus0987 si v strede cyklu tak môžeš mat ovu ale nieje to pravidlo že musí byt v strede cyklu.skúsila by som aj testik keby náhodou ms meškala držím palce.

lubik87
7. okt 2018

@simus0987 podľa.mna je to ono vtedy býva aj výtok a bolesti podbruška ..mňa sakra boli vaječník strieda sa to takže viem z.ktorej strany putuje vajíčko :D bolesť je taká.ostra a rozplýva sa .. ale je zaujímavé že mi začala takáto silná ovulácia až po druhom pôrode .

asia83
7. okt 2018

@simus0987 No, mala som hustý výtok, žiadne predmenštruačné príznaky a zo dva dni slabé hnedé špinenie. Zmena chutí bol ďalší príznak, kedy som už vedela bez testov a doktorky, že som tehotná. Bolesti som nemala žiadne.

simus0987
autor
7. okt 2018

@karmela ďakujem ☺️ skúsim keby náhodou 🙃

@lubik87 mne sa to ešte nestalo ani žiadne bolesti pri ovu som nemala zatiaľ 🙂 len som sa bála aby nešlo o niečo závažnejšie 🙁

@asia83 ďakujem ☺️ tak uvidím že čo to bude či
Ovu alebo nie 🙂☺️

lubik87
7. okt 2018

@simus0987 no mne keď sa to takto.prejavilo.prvy raz tak som si.myslela že som niečo zle zjedla alebo slepak zhodou okolností som mala na druhy deň preventivku a že vaječníky nabité a akurát bola ovulacia🙂 a teraz už aspoň viem kedy si dávať pozor :D

simus0987
autor
7. okt 2018

@lubik87 ja mam skôr takú tupu bolesť netrvá dlho ale opakuje sa 😐 ale teraz to už tak mávaš každý mesiac? 🙂

lubik87
7. okt 2018

@simus0987 áno aj to môže byť a máš ju tak pri slabinách však? Áno každý mesiac ale zistila som už že keď nejem nič ťažké tak je bolesť miernejšia...

simus0987
autor
7. okt 2018

@lubik87 v podbrušku ako pri menštruácii normálne

simus0987
autor
7. okt 2018

@lubik87 a teraz večer mi to ťahá až do chrbtice 😕

lubik87
7. okt 2018

@simus0987 mne to ide do stehien ..bola som aj na sone poslala ma gynekologička preistotu či mám v poriadku obličky a črevá..teraz keď to sledujem aj podľa kalendára kedy mám mať ovuláciu tak mi to presne sedí a streda sa mi strana niekedy aj tri krát v pravo a potom až ľavá strana ..skús si to odsledovať či bude bolesť opäť v rovnakom čase od menzesu .. a pomáha mi keď deň dva predtým pijem jablkovú čerstvú šťavu alebo jem jablká a veľa vlákniny ... neviem možno vitamín C pomáha :P

simus0987
autor
7. okt 2018

@lubik87 skúsim ďakujem veľmi pekne ☺️☺️☺️