Hyperaktívny močový mechúr

mariamisko
7. jún 2022

Urolog mi zistil hyperaktivny mocovy mechur...nasadil mi spasmed...som zufala vkuse vkuse ma nutka na mocenie je pre mna boj ist na ihrisko s detmi ci zorganizovat nejaky vylet vkuse ma tlaci na wc...OTAZKA: 1. Upravilo sa vam mocenie uzivanim liekov? 2. Uzivate ich dlhodobo alebo zabrala liecba po dobu cca 3 mesiacov?? 3. Po porode sa vam nezhorsila hyperaktivita mechura??4. Cviky na panvove dno ako casto cvicite???
Som po 2 porodoch velmi chcem este 3 babo no obavam sa zhorsenia..cvicim aj cviky na panvove dno...mam 36 rokov
Dakujem

sszuzu8
7. jún 2022

Som po 2 porodoch. Cviky nerobím. Používam yoni egg. Nezhorsilo sa to ale ani nrzlrpsilo mam to tak celý život. Trochu do mňa niekto drgne stisne ma na bruchu objíme alebo potrasie mnou a už musím ísť na malú. Veľakrát chytím krc ktorý boli a musím ísť nech som kdekoľvek. Netrpím zápalmi ani nič. Doktorka povedala ze lieky na to nie sú dá sa jedine operáciou ale to sa bojím ze to pokaslu a budem sa pomocovat. Cestovanie je pre mňa horor. Zhoršuje sa to keď mám nadmerný stres. Inak som sa to naučila brat ako vyhodu

simdob
7. jún 2022

sesternica má túto diagnózu. Cvičenie je potrebné, liečba začala mať účinok asi tak po troch mesiacoch ako píšeš. Dobré je aj cvičenie pilatesu a občas proste sa premôcť neísť na záchod pri prvom nutkaní.