Hypnoterapia - skúsenosti
Ahojte,mate nejaku skusenost s hypnoterapiou? Pomohla vam? Bojim sa vsetkeho asi,mam nizke sebavedomie, strach zo zlyhania....a klasicka terapia az tak nezabera...dakujem
@bykaterina ahoj, prosím vedela by si dať kontakt, kde si bola ? ďakujem.
@malena ja som bola v ziline
@malena tiež som bola,ak chceš kontakt ..
@janinamojka ano poprosím ťa a ďakujem.
@malena tato moja je od levic..ale robi Levice,Nitra,Vrable..myslim ze aj Ba.
@janinamojka mohla by som aj ja poprosit kontakt?
@janinamojka
Ahoj, môžem aj ja poprosiť kontakt? Ďakujem
Dobrý den. Viete mi niekto poslať kontakt na dobrú a spoľahlivú hypnoterspeutku? Ďakujem vopred.
@malena tato moja je od levic..ale robi Levice,Nitra,Vrable..myslim ze aj Ba.
@janinamojka ahoj, mozem aj poprosiť kontakt? Ďakujem
@janinamojka ahoj, mozem aj poprosiť kontakt? Ďakujem
@sandy7733 Ahoj.Ja som bola u p.Janky Dobosovej..
Hod do vyhľadávania jej meno a všetko o nej ti najde🙂
@borec1980 ahoj bola som na hypoterapii súper zážitok, treba si však vybrať dobrého hypnoterapeuta aby to aj malo účinok a zároveň aj pekný zážitok. Inak na takéto vecí odporúčam aj regresnu terapiu
@bykaterina Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť kontakt kde ste boli na hypnoterapii? Rada by som si vybrala niekoho overeného, spoľahlivého. Ďakujem.
@bykaterina Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť kontakt kde ste boli na hypnoterapii? Rada by som si vybrala niekoho overeného, spoľahlivého. Ďakujem.
@zubrienka100 dajte si do Google hypnoterapia Žilina. Tam vám nájde pani Boženu Koprivovu a aj presné čo robí a aj kontakty.

@borec1980 ahoj bola som na hypoterapii súper zážitok, treba si však vybrať dobrého hypnoterapeuta aby to aj malo účinok a zároveň aj pekný zážitok. Inak na takéto vecí odporúčam aj regresnu terapiu