IClinic - očná operácia
Ahojte dievčatá , bol niekto už operovaný na oči v iclinik? Od 8-mich rokov nosím okuliare na dialku a chcem si dať už konečne spraviť len sa strašne bojím ☹ Zvažujem nad Relex smile 3D ma niekto skusenosti??
@ladynaamah a robili ti ten Relex smile 3D a nepodarilo sa ? Aku dioptriu si mala?
@sarinka2012 mala som metodu Z-lasik a v pohode som pracovala na PC. Aj som teraz pozerala do papierov a nebolo tam ziadne obmedzenie, co sa tyka pocitaca.
@xxxalzbetkaxxx mala som relax 3D smile , na prave 7 na ľavé 8 dioptrií a na prave mi ostalo 1,5 dioptrie.
To ,ze vidím je na nezaplatenie , ale určite by som si vybrala inú kliniku.
@ladynaamah a po prvej operacii ta to bolelo alebo po druhej? Ja mám iba 2,5 tam dufam že to vyjde na prvýkrat 🙏
@xxxalzbetkaxxx prvá bola v pohode, jemne nepohodlie, ako prach v oku dva dni q potom som už začala ostrejšie vidieť. Finálne asi po 3 týždňoch
@xxxalzbetkaxxx neodporúčam bol som tam a okuliarov som sa nezbavíl okrem toho vidím zle za šera a večer a
svetelné nápisi dvojmo a oni tvrdia že je to ok a nech už ku ním nechodím a kontrolu a kontroli nejsiu zdarma z poisťovne sú účtujú peniaze za také vyšetrenia ktoré ani neurobili a je viac ludi co poškodili
@xxxalzbetkaxxx ahoj, bola som na operácii pred pol rokom, doteraz mám zahmlené videnie, potrebovala som len na čítanie a počítač, do dialky som videla super, teraz na počítač nevidim a do dialky sa mi to zhoršilo 😡😡😡teraz pri poslednej kontrole mi napísali okuliare 🤦♀️🤦♀️keby som sa mala rozhodnúť teraz, tak na sto percent nejdem.
@xxxalzbetkaxxx v iclinic robia obi dve naraz
@xxxalzbetkaxxx ja som u nich bola v BB cca 2r dozadu a maximalna spokojnost. Mala som -8 a teraz som oboma na 0. Po vysetreni mi odporucili tu najzakladnejsiu metodu 500e na oko bola.
A podotýkam som 11 mesiacov po zákroku
@palinohavino kde si bola v BA alebo BB ?
@simoncely69 iclinic si bola?
@xxxalzbetkaxxx BA
@palinohavino aku si mala dioptriu? Bola si na Relex smile 3D ?
@xxxalzbetkaxxx áno, nikdy viac
@palinohavino treba podať trestné oznámenie, alebo napísať na lekársku komoru, uz nás napísalo asi 10 ľudí
@xxxalzbetkaxxx 3,50 na Z lasik
@xxxalzbetkaxxx odporucam, som z KE a mame aj u nas, ale bola som operovana v BA v auparku.. Lepsi pristup. Operacia v roku 2015. Dioptrie -5 a - 4.5. Stale vidim dobre a to som uz aj po 2 prirodzenych porodoch. Neboli to, ani po operacii, len mas take hmlovite videnie. A potom sa ti kazdnym dnom zlepsuje videnie. Resp ustaluje. Najlepsie investovane peniaze doteraz. Drzim palce!
@slamocka aj v Košiciach kde robia relex smile 3D ? Mne je najbližšie BB aj to 300km ☹
@xxxalzbetkaxxx
Ahoj 🙂
Z mojej nedávnej skúsenosti ti absolútne NEODPORÚČAM I CLINIC !!!!
Kľudne mi napíš na rybanskaalzbeta3290@gmail.com
Napíšem vam podrobnosti...
@beba1222 presne tak. Nikdy viac iclinic
@xxxalzbetkaxxx ja zvazujem Neoviziu v BA. Ak by sme boli viaceri, je tam i zlava....Neprida sa niekto?
@simca06022011 presne tak ako píšete, nikdy viac iclinic, je nás viac, ktorý máme problémy
@simoncely69 ahoj opytam sa boli ste aj na tej korekcii alebo nie ked to mate urobene zle? Dakujem
Ja idem utorok do i clinic na konzultaciu a naslednu opefaciu. Tak urcite dam vediet... mrzi ma, ze mate zle skusenosti, moji rodicia a kamosky su po operacii roky a su nesmierne spokojni. Cakala so len kym mi mladsia dcera trosku povyrastie, inak by som tam bola uz davno. Okrem ineho, na jazdej klinike najdete niekoho, kto spokojny nie je. Rovnako som zvazivala neoviziu a v rodine mame velmi nespokojnehl zakaznika, paradoxne odhovaral nasich od i clinic a dopadlo to presne naopak. Dalsia vec je, ze u nas nikto nema a nemal vacsie dioptrie ako -3... asi to hra podstatnu ulohu.. ktovie
Tak mam pl. Pristup skvely operacia o 12, potom mierne peklicko kym som prisla domov a isla spat a vecer vsetko super. Isla by so znova hned tam a lutujem, ze som sa kvoli strachu z bolesti zdrahala ist skor. Za mna 10/10
absolútne neodporúčam iclinik, bol som na troch operáciách a musel som si kúpiť okuliare. Pri každej kontrole mi bolo tvrdené, že vidím na 120% ale ako som tam chodieval na kontroly, tak som to počúval pri všetkých ľuďoch čo vyšetrovali- naučená veta, do druhej aj do tretej operácie som ich musel dotlačiť ja- stále dookola tie isté naučené vety bla bla bla. Je to čisto len o tom zaplať (to je prvoradé)- niečo urobíme, vypadni a už viac neotravuj. Odstúpil som od zmlúvy pretože som si zaplatiť za odstránenie okuliarov a nie za zníženie dioptrií a nie su schopní to dosiahnuť- to mi povedala lekárka na poslednej kontrole. Pred treťou operáciou tam bol ich "najslávnejší" lekár- už som bol oblečený v hábite, nakvapkané v očiach, ničo sa mu nezdalo a urobil si vyšetrenia ešte raz on sám. Poslal ma preč so slovami, že on toto operovať nebude, nech si to operuje tá, ktorá ma robila naposledy.
Od vtedy ako som odstúpil od zmlúvy prestali so mnou absolútne komunikovať, žiadne odpovede na listy, maily. Dovolať sa tam je prakticky nemožné- a keď už náhodou niekto zdvihne (volal som z iného čísla) bol som odkázaný na účtovné- kde samozrejme nikto nezdvíhal.
Riešim to s právnikom.
Takto sa poctivo podniká na Slovensku. Hlavne zaplať a keď sme aj niečo doj.bali, tak nás neotravuj, nás to už nezaujíma, peniaze si už zaplatil!
S malými dioptriami si vedia poradiť ale pri väčších ani náhodou.
A hlavne každému kto počúval už hore spomínanu vetu : "veď Vy vydíte na 120%" odporúčam si nechať premerať oči u svojho očného.
A takisto tá "doživotná záruka" uvedená v bode č.7 zmlúvy nie je zárukou, že s tým aj budú niečo robiť.
Po mojich skúsenostiach- NEODPORÚČAM!
@xxxalzbetkaxxx ahoj bola si na tej operácii v iclinic v bb?
@santosanto prosím vas vy ste boli na operáciu v bb?

@janinka007 predpokladam, ze tvoja mama absolvovala operaciu siveho zakalu - tj odstranenie sosovky a vlozenie implantatu - novej sosovky.
Dievcata tu rozoberaju operaciu na odstranenie dioptrii, to sa robi na rohovke.
Dve diametralne operacie, s roznymi problemami a inym riesenim.