icon

IClinic - očná operácia

xxxalzbetkaxxx
8. sep 2021

Ahojte dievčatá , bol niekto už operovaný na oči v iclinik? Od 8-mich rokov nosím okuliare na dialku a chcem si dať už konečne spraviť len sa strašne bojím ☹ Zvažujem nad Relex smile 3D ma niekto skusenosti??

Strana
z3
santosanto
27. júl 2022

@primadona nie, v BA v auparku

primadona
28. júl 2022

@santosanto neviete náhodou po akom čase sa dá spraviť tá korekcia?

santosanto
2. aug 2022

@primadona odporúčam popozerať sa po inej klinike

xxxalzbetkaxxx
autor
5. aug 2022

@primadona nie ,nakoniec som bola v KE oftum, lebo V BB nerobia relex smile tak by som musela isť do Bratislavy..ale teraz už aj v KE je iclinic..

vepi88
Autor odpoveď zmazal
zuzana343
25. jan 2023

@santosanto dobry den. Ozvite sa mi vo veci Iclinic. Mám pre Vás informácie a rady ako postupovať. Nie ste jediný poškodený pacient.

primadona
25. jan 2023

@zuzana343 dobrý deň vy ste tam tiež boli na operáciu?

zuzana343
25. jan 2023

@primadona ano my sme si uz pisali pred 2 rokmi som tam bola.

primadona
25. jan 2023

@zuzana343 aha prepáčte ja už ani neviem s kým všetkým som si písala a máte niečo nové odvtedy?

zuzana343
25. jan 2023

@primadona ano. Mam. Dozivotne nasledky 🙂. Ale je na nich 30 trestnych oznameni, z toho 20 zahajenych trestnych stihani, minimalne 4 zaloby a podla tlacovej spravy UDZS sa presetruje aj ich financovanie z poistovni lebo tam nieco velmi smrdi.

tamia111
1. feb 2024

Neodporúčam Iclinic v BB, pred operaciou som čítala veľa negatívnych recenzií ale neverila som im. Bohužiaľ teraz som na to doplatila a už nikdy viac by som nenavštívila túto kliniku . Dlhé čakanie pred vyšetrením (aj keď ste objednaný na čas), krátke predoperačné vyšetrenie, klamlivé informácie a naslubovane sľuby od doktora pričom realita po operácii ina, spôsob jednania s ľuďmi ako pásová výroba, kým nezaplatis herci a milé reči a po zaplatení maska dole a všetci ťa ignorujú, pred operáciou vás zoberú siedmych ľudí do jednej miestnosti, tam vás naraz rozkvapkaju a čakáte na operáciu, počas čakania na operáciu počujete ako doktor kričí na pacientov, áno je to u neho asi normálne že po pacientov kričí a potom vyklepana prídete na operáciu a je arogantný aj voči vám . Od súkromnej kliniky som mala iné očakávanie. Neodporúčam v živote nikomu. !

primadona
1. feb 2024

@tamia111 ahoj operovali ťa tam?

zuzana343
1. feb 2024

@tamia111 dajte recenziu na google. Tuto to nema taky dosah a ludia to nevidia. Vidim ze je tam zase vsetko po staron, po vysetrovani za desiatky poskodenych pacientov sa oklepali a nepoucili sa.

Strana
z3