icon

Idem minimálne na týždeň do nemocnice

29. mar 2023

Ano, na gynekologiu …. A beriem si stredný kufor, je to ok? 😂 však už len toaletak, uteráky a slapky mi koľko miesta zabrali :/

Strana
z2
euka210
29. mar 2023

V pohode. Ja som chodila s velkou cestovnou taskou na sekciu, bo este balik peluch bolo treba pre babo

majkakvet
29. mar 2023

Stuple do usi.

lija22
29. mar 2023

vezmi si nocne kosele a ked budes chciet das si pod koselu leginy, ak mas dake take prijemne navyvalovanie. ja napr nemam pyzamove gate a kvoli nemocke by som to nekupovala. bud kosela alebo leginy a tricko

simca06022011
29. mar 2023

@majkakvet ano presne, stuple... :DDD to ma zachranilo v lete...

vkatush
29. mar 2023

Ja som v auguste skončila na týždeň na gynde a potom v decembri pôrodnica. Zbalená ako na dovolenku 😂 stredný kufor/väčšia cestovná taška a rupsačik (nenosím kabelku).
Ale mala som zbalené všetko, pripravená som bola na všetko 😁

nwnw
30. mar 2023

@mpg @oriesocek no ja som si minule vypytala kavu a sestricka mi to vyhadzovala na oci este 2 dni lebo to bola jej kava a z vlastneho mi davala. Mnaboli hlava ked si nedam kavu, Uz mam nakupene aspon tie 2v1 aj to je lepsie ako pocuvat tie dristy. Inak na Kramaroch sa mi hodil aj obycajny nozik lebo ranajky boli vakuovo balene.

mpg
30. mar 2023

@nwnw Ja som od sestričiek pre istotu nič nepýtala, lebo boli len dve na oddelení, večer asi len jedna. Oni sú dosť vyťažené.

Strana
z2