Idem na zväčšenie pier a mám stres
Pekný večer prajem žienky. O 2 týždne idem na zväčšenie pier, no mám trosku stres. Na pery idem lebo ich mám nesymetrické a tenké … keďže mám veľmi rada make-up baví má sa maľovať, tak nemôžem si dať žiadny výrazný rúž lebo to nevyzerá dobre a preťahovanie pier ceruzkou na mne vyzerá komicky a je to hrozne vidno. Tak som sa rozhodla a objednala sa. No bojím sa toho či to nebude bolieť a tak. Máte tu niektoré zväčšené pery? Ako to prebiehalo? Bolelo vás to ? Viem že každá mame iný prah bolesti, ale mám len jednu kamosku ktorá má zväčšené a ju to údajne vôbec nebolelo že ten krém všetko umŕtvi. No ale potom som čítala že niektoré to veľmi boli že až plačú. Dakujem za každý komentár a povzbudenie 🙂
Jasne že to boli. Veď tá bude pichat ihlou. Ale vieš ako sa hovorí: že pre krásu sa trpí
Ja som tiež tak išla prvý krát na botox, teraz už chodím ako na rožky do jednoty, vždy ma človek strach z neznámeho.
U mna plače len peňaženka 🤣
A ku komu ides?
Viac by som sa bala toho ci to spravia dobre ako bolesti (ta bolest sa da vydrzat). Neodporucam IEM.
Veľmi to boli, preto som si to už nedavala. Ale ja si nepamatam na umrtvujuci krem, ale na zachladenie pier ľadom.
Efekt bude stáť za tú chvíľu bolesti, ale umrtvi Ti to neboj sa možno potom budeš cítiť tlak napnutie
@missdiva ja som tam bola, prečo neodporucas?
@missdiva to nepoznám… ja idem Eve clinic
Odfotíš pery? Ci je vôbec zákrok nutný....
@tramtada31 ľadom? 😮 tak toto som napríklad ja nikdy nepočula.
Ja by skm si to nedavala, jedna znama s tym vyzera ako zaba

Bolest je to najmenej coho by som sa bala. Ja by som sa bala,ci mi to pekne spravia a nebudem vyzerat ako kacica. Niektore zeny ani rozpravat nevedia tak otrasne to maju porobene.
@jankapepe tak odhodlavala som sa veľmi dlho a je to pre môj pocit nie kvôli druhým. Čiže foto asi nie je nutná keby som to chcela hodnotiť s druhými tak foto priložím do príspevku. 🙂
@marca12 to by som musela ísť minimálne 3x v krátkej dobe, aby som ja s mojimi perami dosiahla taký level 😄
Joj, nedávaj si to, buď prirodzená. Vyzerá to smiešne.
@tramtada31 ja mam strasne zlu skusenost. Nesla by som tam znova ani keby mi dali milion gratis.
Autorke s eve skusenost nemam.
Hlavne nepocuvaj tie ktoré ta odhovaraju lebo sa to IM nepáči , sú to tvoje pery , bude to tvoja spokojnosť , nenechaj sa odradiť 🙂 mne dali krem na umŕtvené a akurát ma vpichy len stipali nič viac nič menej
Bola som uz vela krat, na cypre mi to umrtvovali ihlou, ze mi z vnutra ako keby pod nos a pod bradu k sanke pichli taku velku ihlu nebolo ani to bolestive skor neprijemne a potom som mala pocit ze mam vsetko nafukle ako balon, ale to iba tak pol hodinku.. ale nic som necitila, na slovensku mi vzdy umrtvovali kremom bola som v Malackach a potom som zacala chodit do Bratislavy vedla polusu do tej biznis budovy tam do tej kliniky je tam zahranicny lekar a naozaj je dobry, za mna spokojnost aj s efektom, aj ze to velmi nebolelo, ale aj ze velmi dlho mi ten efekt vydrzi 🙂
Mne keď pichala pery, tak priamo v tej inekcii bolo niečo na "umrtvenie", čiže ja som cítila iba prvý vpich a potom už nič 😁
Da sa to vydrzat. Ja som uz bola 3 krat a pojdem znova takze nic strasne to neni.
Jooj tiež by som to chcela ale bojím sa strašne 😃 jedna na IG tiež mala aj krem a vrieska pri tom strašne od bolesti 😀 neviem neviem asi si nechám tie moje nedokonalé pery 😅
@simona1998 Dakujem za komentár 🙂 jasne že sa nenechám odhovorit túžila som po tom veľmi dlho len tá odvaha sa objednať 😄 na Eve som videla najlepšie recenzie zatiaľ čo sa týka pier čiže preto som sa objednala práve tam. Teším sa veľmi, no už sa vidím ako tam prídem cela vyklepaná.
@sasitimi17 ja sa tiež tak bojím 😄 ale už len to beriem ako prekonanie strachu, že som sa objednala a spravila prvý krok k vytúženým perám😃. No verim že to nebude take strašné.
Na Eve clinic som bola, ale na inom zakroku, kamoska bola na perach tak ako ides ty u Dr. Kevickej, spokojna bola a vydrzat sa to dalo uplne v pohode. Celkovo hodnotim Eve clinic pozitivne, vsetci boli mily, prostredie prijemne, tak nemaj stres, bude to ok uvidis🙂
Daj potom vedieť aké to bolo 😀 kedy si objednaná ?
@lacoste8 tak som rada že čítam ďalšiu pozitívnu skúsenosť s Eve 🙂. Áno idem k tej pani dr. Tak som sa ukludnila ešte viac 😃
Tiez som pocula chvalu na dr.kevicku 😊
Stotoznujem sa ze by som sa viac bala vysledku ako bolesti.Bolest vydrzis ale vysledok je vzdy 50:50,tak drsim palce 😊

Ano krem to umrtvi , budeš cítiť len zaštipanie keď ti to pichnu 🙂