Infarkt alebo panický záchvat? Ako rozlíšiť príznaky?
Ahojte, pred chvíľu som dovarila a z ničoho nič mi prišlo zle, trochu ma stipalo pri srdci a strašne som sa zlakla, ze sa mi niečo stane, ze umriem, prialo ni trochou nevoľno od zaludka a mam uzkost. Trochu ťažšie sa mi dýcha, srdce mi bije asi normálne, len sa citim trochu mimo. Myslíte ze si mam volať sanitku a je to infarkt? Alebo len panický záchvat?
Osbne si myslim,ze panicky zachavat,ak mas taketo zachvaty kofeinu sa vyhybaj
@trgypadl mne práveže kofeín problém nerobí, a takýto záchvat som mala asi len 2x v živote aj to z vycerpania... A ako sa prejavuje infarkt podľa teba? To by ma asi aj bolelo na hrudi?a toto mi trvá asi tak 20 minút, keby mam infarkt tak uz by som to asi vedela, ci? A ďakujem za spoveď, trochu si ma ukludnila
Po infarkte by si určite nepísala na modrého koňa. Bolo by dobre aby si si zistila ako naozaj vyzerá infarkt.
Pri svojej diagnóze by si energetak piť nemala. Ale to asi vieš
presne ako pise pribinak
energetak? TO UZ NIKDY NEPI. je to sajrajt. my sme to niekedy s vodkou ( to je na infarkt).
To vyzera skor na ten panicky zachvat,ale nemas moznost si aspon tlak odmerat niekde?Napi sa vody,zapni si telku,aby si odputala myslienky niekde inde a za nejaky cas by si sa mala upokojit..Az ked sa budes citit stale tak isto aj co ja viem po hodine,by bolo lepsie ist k dr
Keď máš úzkosti energeťák nepi. To ti len tú úzkosť zhoršuje. Viem o čom hovorím. Ani len coca colu si nemôžem dať.
Kofeín ti uzkost zhoršuje… a ak máš trosku prehnaný strach o seba (nie v zlom, aj ja som taka), tak jedno s druhým ide ruka v ruke a potom presne takéto “stavy” sú z toho
Je to z energetaku.Ked si spravím silnejšiu kávu je mi tiež zle som taká príliš "nabudena"až nervozna
@taynee ďakujem 🙂
To z toho energeťáku. Ja už ani kávu nepijem, čo mi nerobí dobre.
@taynee ženy majú iné príznaky. Jednej bolo iba zle od žalúdka,ľahla si a viac sa nezobudila...
https://hnonline.sk/science/veda/525789-zeny-in...
panicky zachvat , psychika a sama si si ho vyvolala tym energetakom
To mas z toho napoja,nepi take blbosti a nebudes zazivat taketo stavy. Infarkt urcite nemas.

*prislo mi
Doobeda som vypila energeticky nápoj, tak som sa zlakla ze to je z toho