icon

Infarkt zadnej steny po 50tke

13. okt 2025

Kamoške manžel dostal včera infarkt ako 52 ročný. Včera v noci mu prefukovali cievy, je slabý, nie je mu dobre, odporučili operáciu. Všetko sa to stalo v zahraničí, kde žijú a pracujú. Nepracuje fyzicky, ale má psychicky náročnú prácu.
Mali ste už niekto podobný prípad v rodine? Ide o to, že majú 8 ročného synčeka, kamoška sa bojí, znáša to zle a ani ju za ním nepustia, má totiž covid. Už zvažovala aj prevoz do SR, len on SK poistenie nemá.

anonym_56aa2e
13. okt 2025

@anonym_autor mne zomrel pred mesiacom kamarat na masivny infarkt pocas sportu. Mladsi chalan, 45 rokov. Ked to dopadlo takto, je dobre. Daju ho dokopy, neboj sa. Moj kamarat mal tiez psychicky narocnu pracu.

stellarstar
13. okt 2025

@anonym_autor jeho zdr stav nemusí dovoliť prevoz, ale osobne si myslím že nech ostanú tam kde su aj ked neviem o akú krajinu ide určite tam ma lepšiu zdr starostlivosť

pinkgirl
13. okt 2025

Ja by som sa poradila tam s lekármi v nemocnici. Ak mu odporúčajú operáciu, je lepšie absolvovať ju tam. Poznajú jeho zdravotný stav, problém čo akútne riešili a bude pre neho menej stresu z cesty na SK jde navyše nemá poistenie.

autor
13. okt 2025
@stellarstar

@anonym_autor jeho zdr stav nemusí dovoliť prevoz, ale osobne si myslím že nech ostanú tam kde su aj ked neviem o akú krajinu ide určite tam ma lepšiu zdr starostlivosť

@stellarstar Dánsko

tenerifka
14. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar Dánsko

@anonym_autor ked tam pracuje, tak tam ma aj poistenie a dostane najlepsiu zdravotnu starostlivost. To s tym prevozom na Sk bol dufam vtip......

taktotedanie
14. okt 2025

@anonym_autor no ani na SR ju nepustia ked ma covid
Pokial nieje stabilny naco prevazat a riskovat?
Ma poistenie tam na co hore dole vymyslat
Na infarkt umieraju aj mladsi ludia

stellarstar
14. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar Dánsko

@anonym_autor ostante pekne tam kde ste, jeho stav určite nie je na prevoz a tam mate lepšiu starostlivosť a ste tam aj poisteni. Máte z čoho prevoz a sk nemocnicu platiť?

autor
14. okt 2025
@stellarstar

@anonym_autor ostante pekne tam kde ste, jeho stav určite nie je na prevoz a tam mate lepšiu starostlivosť a ste tam aj poisteni. Máte z čoho prevoz a sk nemocnicu platiť?

@stellarstar nemala by problém uhradiť, ale zostane.

stellarstar
14. okt 2025
@anonym_autor

@stellarstar nemala by problém uhradiť, ale zostane.

@anonym_autor nech radšej zostanú,dobre robia

luccija
14. okt 2025

@anonym_autor žiaľ aj mladší ho dostanú a ani to nemusí dopadnúť dobre ako tu, že prežil .Nechala by som ho tam zoperovat určite nie prevoz.Dostal druhú šancu na život.Muzov kolega dostal infarkt v 44 r pol roka bol doma tiež mal operáciu už pracuje a cíti sa dobre.