icon

Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g

niky29
24. jan 2014

Dobrý deň,
neviem, či sa tu táto téme už preberala. Chcem sa opýtať, nakoľko som našla protichodné odpovede, či tento vitamín C je na stupnici Ph zásaditý alebo kyslý? Mamina má rakovinu prsníka a podávame ho v rámci liečby 7,5 g 3 krát týždenne. Len teraz sme začali...Avšak niekde som sa dočítala, že treba začať s vyššími dávkami, 30 g/infúzia. Len teraz som trochu v pomykove ohľadom Ph. Budem veľmi rada, ak niekto zareagujete....A ak máte informáciu, o nejakom onkológovi, ktorý naozaj človeku naslúcha a viem sa s ním aj porozprávať, nielen naordinovať ďalší typ chemoterapie, nakoľko predchádzajúca nepomohla, budem veľmi povďačná za typ...Vopred ďakujem....

puf1000
Odpoveď bola odstránená
fazula78
Odpoveď bola odstránená
puf1000
4. okt 2016

@fazula78 dakujem

puf1000
Odpoveď bola odstránená
fazula78
Odpoveď bola odstránená
ketrin123
Odpoveď bola odstránená
dusanpobeha774
Odpoveď bola odstránená
zuzuana
Odpoveď bola odstránená
zuzuana
Odpoveď bola odstránená
zuzuana
Odpoveď bola odstránená
mavychod
4. nov 2016

Mám zvyšný Pascorbin C použiteľný do 12/2016. Dohodneme sa.

mavychod
4. nov 2016

@mavychod len 1 kus.

memko
16. nov 2016

@fazula78 potrebovala by som PASCORBIN vit. C, je to ešte aktuálne??? súrne.... píšte na memislav@gmail.com

lew777
7. jan 2017

Dobry den.mal by som zaujem kupit infuzie vitaminu c mate tu niekto na predaj?

iwqa
6. feb 2017

prosim vas viete mi niekto vysvetlit aky je rozdiel medzi tymti produktami, masla som tri rozne a neviem, ktore kupit, je Pascorbin 50ml, 10x5ml, 20x5ml, to vsetko su roztoky ci co? dakujem pekne

mavychod
6. feb 2017

@iwqa pozri stránku, rozdiel je v množstve vitC. 50ml roztok má 7,5g céčka.

ultrasmexico
26. apr 2017

Mám niekolko baleni pascorbinu, ak by mal niekto zaujem napiste mi spravu.

dolynkag
29. jún 2017

Ešte sa nájde niekto, kto má s tým ozaj dobré skúsenosti? Tiež mám mamku onko pacientku a chceme vyskúšať.... na chemo nebola, iba ožiare, tie skôr uškodili ako pomohli, na tom istom mieste znova 2x nové nádory.... prosím, napíšte svoje skúsenosti.

tslobik
29. jún 2017

Dobrý deň, chcem sa spýtať....na čo všetko, okrem teda onkolog. ochorenia je užívanie inf.vit.C dobré? Keby som chcela, podali by mi tú inf. normálne v poliklinike, alebo ako to funguje? Ďakujem pekne za odpoved.

dolynkag
30. jún 2017

Ak niekto má na predaj, ponúknite....prípadne poradte, kde sa to dá zohnať, lebo v lekárni len pozerajú na mňa , čo chcem

nkubova
13. aug 2017

Vie mi niekto poradit ci v Rakusku v lekarnach sa da bez receptu kupit viacej 30-40ks Pascorbinu 50 ml ? Mozem poprosit niekoho aby mi napisal akymi cestickami sa da zohnat pascorbin ?
Nasla som ho aj inter.lekarni v Nemecku len sa ho bojim objednat ,ze skonci na colnici u nas.
Vopred dakujem za kazdu radu...

megy150
1. sep 2017

Ahojte, viete niekto zohnať infucie C? Samozrejme lacnejšie 😀

13mina
2. sep 2017

Ahojte, viete mi poradit lekara v Bartislave alebo Senci, ktori podava infuzie vitaminu C alebo B12 ?

mischelag
2. sep 2017

@tslobik ahoj, infuzie vit c su dobre aj na posilnenie imunity. Vyuzivaju sa u ludi aj s otvorenymi ranami, herpesom, parkinsom... Su dobre napr pred alebo aj po operaciach. Pomahaju hojeniu. Ako prevencia je dobre ich brat 3x do roka. My ich pichame, ale u nas su to skor pacienti s otvorenymi ranami na nohach, ale mame aj pacientov, s onko ochorenim alebo ktory to berie len ako prevenciu

evina24
2. sep 2017

@mischelag a kde pracujes prosim ta ze to davate pacientom?diik..a keby to chcem musim si to najorv zohnat?dakujem

inka04
2. sep 2017

@13mina Ja chodim na infizny vitamin C k Sasusovej na Sustekovu , je to imunologicka, ale v Bratislave to podavaju viaceri, staci vygooglit.

mischelag
3. sep 2017

@evina24 ja pracujem vo viedni. Neviem ti povedat ako to chodi na sk, len som ti vedela odpovedat na to, naco sa vyuziva 🙂

evina24
3. sep 2017

@mischelag aha..oki..dikes 😉

zuzuana
8. okt 2017

Mam nejaké k dispozícii , kolko by ste potrebovali ? @megy150

30mamina3
9. okt 2017

@zuzuana možem poprosit mate na predaj pascorbin 7.5gr 50ml? aka je cena?