Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g
Dobrý deň,
neviem, či sa tu táto téme už preberala. Chcem sa opýtať, nakoľko som našla protichodné odpovede, či tento vitamín C je na stupnici Ph zásaditý alebo kyslý? Mamina má rakovinu prsníka a podávame ho v rámci liečby 7,5 g 3 krát týždenne. Len teraz sme začali...Avšak niekde som sa dočítala, že treba začať s vyššími dávkami, 30 g/infúzia. Len teraz som trochu v pomykove ohľadom Ph. Budem veľmi rada, ak niekto zareagujete....A ak máte informáciu, o nejakom onkológovi, ktorý naozaj človeku naslúcha a viem sa s ním aj porozprávať, nielen naordinovať ďalší typ chemoterapie, nakoľko predchádzajúca nepomohla, budem veľmi povďačná za typ...Vopred ďakujem....
Mám zvyšný Pascorbin C použiteľný do 12/2016. Dohodneme sa.
Dobry den.mal by som zaujem kupit infuzie vitaminu c mate tu niekto na predaj?
prosim vas viete mi niekto vysvetlit aky je rozdiel medzi tymti produktami, masla som tri rozne a neviem, ktore kupit, je Pascorbin 50ml, 10x5ml, 20x5ml, to vsetko su roztoky ci co? dakujem pekne
Mám niekolko baleni pascorbinu, ak by mal niekto zaujem napiste mi spravu.
Ešte sa nájde niekto, kto má s tým ozaj dobré skúsenosti? Tiež mám mamku onko pacientku a chceme vyskúšať.... na chemo nebola, iba ožiare, tie skôr uškodili ako pomohli, na tom istom mieste znova 2x nové nádory.... prosím, napíšte svoje skúsenosti.
Dobrý deň, chcem sa spýtať....na čo všetko, okrem teda onkolog. ochorenia je užívanie inf.vit.C dobré? Keby som chcela, podali by mi tú inf. normálne v poliklinike, alebo ako to funguje? Ďakujem pekne za odpoved.
Ak niekto má na predaj, ponúknite....prípadne poradte, kde sa to dá zohnať, lebo v lekárni len pozerajú na mňa , čo chcem
Vie mi niekto poradit ci v Rakusku v lekarnach sa da bez receptu kupit viacej 30-40ks Pascorbinu 50 ml ? Mozem poprosit niekoho aby mi napisal akymi cestickami sa da zohnat pascorbin ?
Nasla som ho aj inter.lekarni v Nemecku len sa ho bojim objednat ,ze skonci na colnici u nas.
Vopred dakujem za kazdu radu...
Ahojte, viete niekto zohnať infucie C? Samozrejme lacnejšie 😀
Ahojte, viete mi poradit lekara v Bartislave alebo Senci, ktori podava infuzie vitaminu C alebo B12 ?
@tslobik ahoj, infuzie vit c su dobre aj na posilnenie imunity. Vyuzivaju sa u ludi aj s otvorenymi ranami, herpesom, parkinsom... Su dobre napr pred alebo aj po operaciach. Pomahaju hojeniu. Ako prevencia je dobre ich brat 3x do roka. My ich pichame, ale u nas su to skor pacienti s otvorenymi ranami na nohach, ale mame aj pacientov, s onko ochorenim alebo ktory to berie len ako prevenciu