Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g
Dobrý deň,
neviem, či sa tu táto téme už preberala. Chcem sa opýtať, nakoľko som našla protichodné odpovede, či tento vitamín C je na stupnici Ph zásaditý alebo kyslý? Mamina má rakovinu prsníka a podávame ho v rámci liečby 7,5 g 3 krát týždenne. Len teraz sme začali...Avšak niekde som sa dočítala, že treba začať s vyššími dávkami, 30 g/infúzia. Len teraz som trochu v pomykove ohľadom Ph. Budem veľmi rada, ak niekto zareagujete....A ak máte informáciu, o nejakom onkológovi, ktorý naozaj človeku naslúcha a viem sa s ním aj porozprávať, nielen naordinovať ďalší typ chemoterapie, nakoľko predchádzajúca nepomohla, budem veľmi povďačná za typ...Vopred ďakujem....
@dasa1001 dobrý ja mám 6 ampuliek ak máte záujem
@vitaminikc dobry den Mate este mmoznost zohnat injektopas 15 mg?dakujem
momentalne je dobre dostupny vitamin C od Pascoe
Cena?
@prevenar aka je cena?
@evellinka27 neviem . google >
cena 1fľ.na nem. strankach je okolo 14,50e. ak kupujes viac, moze byt zlava. problemom je , ze neposielaju na SK. koncom 9/2016 budem mat c-ko pre seba, zvysok ponuknem . pekny den!
Dobrý deň, mám navyše 30 ks Vitaminu C injektopas cena 10 eur/ ks + poštovné
dobrý deň mám na predaj 20 ks 7,5 g vitamím c - exp. 11/2016 komplet aj s roztokom a príslušenstvom na podávanie - užíval ho ocino pri karcinóme pečene a super, momentálne mu ale našli ľadvinové kamene, tak musíme podávanie prerušiť, pokiaľ sa ich nezbaví. Cena 170€ za komplet, prípadne 6€ za ks - objednávam ho z Nemecka.
@fazula78 dobry den Chcela som sa opytst ako casto a v akych davkach to otec berie Dakujem
@godlusia
pekný večer, infúzie ešte mám cca 20 ks voľných + infúzne vody k tomu aj infuzne hadičky..tie za cenu ako v lekárni.
Teda infúzie expirácia 10/2017 jedno balenie po 10 eur.
Potom mám aj hadičku - infuzna hadicka jedna + jeden infuzny roztok k infuzii v umelej flaši nove zo SR spolu tie dve veci za 2 eura. S pozdravom
@evellinka27 začínali sme pri dvoch 7,5 g do jedného infuzneho roztoku, ale je ideálne si to dať prerátať odborníkovi a následne sa držať odporučených dávok, je to individuálne ocinovi dávkovanie odporučil doktor http://papso.sk/ , ku ktorému chodil na infúzie cca 3x týždenne, následne pauza a postupne zvyšovanie. týchto 20 ks by nám bolo ešte cca na mesiac.
popri vit.C ešte berie kopec vitamínových doplnkov , v tabletkách a rôzne oleje a bylinné doplnky cca 42 tabliet denne ale drží sa super, napriek tomu, že podľa lekárov tu už nemal byť ☹ - ale včas odmietol chemoterapiu.
Moze mi niekto poslat link na c vitamin 7,5 injek.pascorbin vnutrozilovy z nemecka? Dakujem
@ja58 v DE mas tych linkov kopec https://www.medizinfuchs.de/preisvergleich/pasc...
@veronika696 dobrý den, nahodou nemate este pascorbin na predaj?dakujem
@puf1000 ahoj, ešte mám, objednávam z Nemecka, ale neposielajú na SK - nechávam si to posielať do Rakúska ku kamoške a tá mi potom nosí domov.
tu je link na vit. c. + majú tam všetko infúzny roztok aj príslušenstvo https://shop.apotal.de/product/PASCORBIN-Injekt...

Ahojte, ponúkam 6 ampuliek PASCORBIN-u, spotreba 09/2017, po 10€