Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g
Dobrý deň,
neviem, či sa tu táto téme už preberala. Chcem sa opýtať, nakoľko som našla protichodné odpovede, či tento vitamín C je na stupnici Ph zásaditý alebo kyslý? Mamina má rakovinu prsníka a podávame ho v rámci liečby 7,5 g 3 krát týždenne. Len teraz sme začali...Avšak niekde som sa dočítala, že treba začať s vyššími dávkami, 30 g/infúzia. Len teraz som trochu v pomykove ohľadom Ph. Budem veľmi rada, ak niekto zareagujete....A ak máte informáciu, o nejakom onkológovi, ktorý naozaj človeku naslúcha a viem sa s ním aj porozprávať, nielen naordinovať ďalší typ chemoterapie, nakoľko predchádzajúca nepomohla, budem veľmi povďačná za typ...Vopred ďakujem....
@dola23 Chceme to skúsiť pre svokra,no on je z BS. Ale vieš,platby, poradiť,či to sa dáva len čisto infúzny roztok alebo sa to s niečím riedi. Ak sa riedi, kde sa dá zohnať roztok na riedenie. Ďakujem
Ahojte ak by mal niekto zaujem mam na predaj 15ks infuzii 7,5g. 1bal za 9€
@enteroocka riedi sa do fyziologickeho roztoku, da sa kupit v lekarni,, ale kto mu to bude davat bude vediet ☺️
@dola23 ďakujem. No teraz je v nemocnici, má nejaký zápal a silné bolesti. Takže kým nezistia z čoho, asi to nezačne dostávať :(
@enteroocka jasne, hlavne musi mat zdrave oblicky ...prajem skore uzdravenie
Ahoj, potřebuji nakoupit infuzní roztok Vitaminu C k pokračování v léčbě měla jsem 1000mg ted jsem sehnala pouze 750mg , Poradte kde nakoupit za rozumné peníze nebo nabídněte. Děkuji
Je nejaka ambulancia v Ba, kde tieto infuzie poskytuju aj poobednych hodinach (po 16-tej) ?
Ahojte, vedel by mi prosim niekto poradit, kto, prip. kde v Ziline by vedeli podat infuzne C-cko?
Dobrý deň, prosím Vás má niekto na predaj Vitamín C 7,5 g injektopas? Ďakujem.
@miiriamka dobrý deň skadial objednavala vitamin c
@martinka2309 dobrý večer, ja som si dala doviesť z DE. Vyšli podstatne lacnejšie. Ak potrebujete, mám na predaj cca 15ks. Cena iba ako bol nákup
@poly2406 a koľko by stálo tých 15bks a do kedy majú trvanlivost to sú tie injekopast?
@martinka2309 volajú sa pascorbin. Je to úplne to isté, len v Nemecku majú iný názov. Existujú v 2021, presnejšie pozriem zajtra večer...nie som na SVK. Cenu vám tiež poviem z bločka zajtra. M
@poly2406 ok budem čakať
@martinka2309 zdravim kupovali sme priamo v nemecku
@poly2406 ešte máte ten vitamin c písali ste mi aj cenu len neviem to nájsť a dajú sa čisto iba to cečko kupit
Prosim vas poraďte kde sa da objednať pascorbin vitamin c infúzie za normálnu cenu ak poznáte priamo stránku v rakusku alebo v nemecku prosím info

Ahojte. Ak potrebujete podat infuzie napiste mi spravu. Martin, Ruzomberok