Investícia do strojčeka pri miernom predkuse v dospelosti
išli by ste pri takomto chrupe ešte do strojčeka ? mám 33 rokov a vadí mi mierny predkus. strojček by vyššiel na cca 3000€. srry za fotku je mierne negustiózna…

@anonym_autor Treba riesit odhalene zubne krcky.
Nie
nie nevidim dovod
@anonym_autor Nie
Nie, ale bolo by treba fotku zboku
Predkus sa dá vidieť len zboku ale pri takýchto zuboch by som sa tešila, že s nimi nič netreba robiť.
nie
A kam sa mám pozerať, aby som videl ten predkus?
Ale inak tesáky máš ukážkové, 3000€ na strojček by bola zbytočnosť. Pre zubára nie, pre neho by to bol dobrý biznis a v posledných rokoch mám dojem, že zubári to robia už len kvôli peniazom. Takže ak ti toto poradil zubár, mala by si zbystriť pozornosť, či nepotrebuje napr. nový namakaný notebook.
@anonym_autor Investuj. Aj ten chudák zubár musí z niečoho žiť. A takéto nešťastnice v zrekom a vyššom veku sú ideálnymi zákazníkmi.
Predkus sa dá vidieť len zboku ale pri takýchto zuboch by som sa tešila, že s nimi nič netreba robiť.
@januska12323 Nevidis ten zapal dasien a paradentozu?
Mam ovela horsie zuby, ale nebudem investovat uz do strojceka, mam 42 rokov. Zubarka mi povedala, ze by ma to vyslo mozno aj 10 tisic, lebo ja mam aj skrizeny zhryz, posunutu sanku, viacero zubov len skrupiny, 2 mrtve a dalsi kandidat na endodonciu, kvoli strojceku mi ako decku trhali horne stvorky, a aj tak zuby cez seba. Mala som len ten vykladaci strojcek. Nosila som poctivo, chcela som mat rovne zuby, bohuzial uz nikdy mat rovne nebudem...
Ale mat takto ako Ty, tak vobec neriesim vobec.
@anonym_autor Moj manžel má úplne a v žiadnom prípade to nerieši,aje ma zdravé zuby .Sym ma po ňom a zubárka povedala, že nie je to potrebné. Starší nosil strojček a vobec mu nepomohlo nejako viditeľne .Iba peňaženka to pocítila.
Nie
@januska12323 Nevidis ten zapal dasien a paradentozu?
@anonym_c58071 nie, nie som zubár
Nie. Ale musím povedať maš krásne zuby.
Baby, bolo v Reporteroch, ako strojceky nemaju robit obycajni zubari, ale len celustni ortopedi. Na to je dalsie studium 3 roky + atestacia a oni to nemaju. Tak narobia viac skody, ako uzitku.

Máš krásne zuby. Ale predkus musí zhodnotiť zubár.