icon

Išli by ste na sedenia k potetovanej psychologičke?

11. sep 2023

Išli by ste na sedenia k potetovanej psychologičke? Mali by ste predsudky alebo obavy ? Alebo by ste si hľadali radšej iného psychológa?

ankare
11. sep 2023

V pohode, žiadne predsudky by som nemala

marca12
11. sep 2023

Co ma tetovanie spolocne s tym,aky je clovek? Tetovanie z teba nerobi lepsieho alebo horsieho cloveka. Naopak by som veľmi rada isla k nej,lebo to je urcite clovek s otvorenou myslou a nema predsudky.

lylyjana
11. sep 2023

Duplom k takej by som sla. Lebo by som predpokladala, ze asi nebude konzerva s predsudkami…

poppy22
11. sep 2023

ja by som rozhodne nesla k zene-psychologicke....a je jedno ci maju tetovanie alebo nie..rozhodne by som isla k chlapovi😉🙂ja viem ,ze vela ludi si mysli,ze zena s tetovanim obvykle huli travu alebo vedie ten brdarkovsky styl zivota-ktory nie kazdemu pasuje...alebo kazdy vecer ruka hore---takze tym padom vselijake asociacie ,premyslanie ,ci nebude klienta tlacit,aby robil dychacie cvicenia za svitu luny a spajal sa s vesmirom este aj v robote😂 ..alebo bude prilis razantna....alebo ti odporuci kadejake bylinky z pralesa😉---ale zas-ako vies ze ma tetovanie alebo nie? vsak na prvy pohlad nic a moze mat potetovane cele medzinozie😂 alebo pirsing kade tade...nedajte sa oklamat😂...mne je jedno co maju,len nech to nie su zeny,sorry😎😂...

simca06022011
11. sep 2023

neriesim vyzor, tetovania na ludoch, ale ich "vykon" ked ide o pracu/sluzbu, ich povahu/charakter ked ide o sukromie. AK nejde o reprezentativnu osobu, ktora ma robit napr. vizitku moje firme, vobec vzhlad neriesim.
na mieste kamosky, si proste dam oblecenie do prace, take aby to nebolo vidno, ak ma klientelu, ktorej to moze robit problem. Lbeo su taki ludia.

oli18
11. sep 2023

@bloger tvoj nazor je scestny. Selektujes ludi podla tetovania a to v poriadku nie je. Ak si stojis za svojim nespravnym nazorom, musis strpiet aj ohlasy nan. Si nejaky rozmaznany, ak nahlasujes inych za nic. Ja si tiez stojim za svojim nazorom, ze kto takto selektuje ludi, patri do ruk odbornikovi. A nahlas ma znovu 😝

guudy
11. sep 2023

@poppy22 toto je teda riadna naloz predsudkov😳

mufka1
11. sep 2023

Ja robím v škole a mam dosť tetovania ,dredy som dosť odlišná a nikdy mi nedal na náznak niekto ,že som zla atď....skôr naopak keď mám nové pochvália.Kopa učiteľkou ma tetovanie a sú to profesorky a profesori a sú veľmi zlatý a deti vedia naučiť. Materskej škôlke sú tiež učiteľky ktoré majú tetovanie a nikdy som stým nemala problém a deti už vonkoncom nie.Mam lekára ma tetovanie a vôbec to neriešim.Toto je všetko o tom ,ze ľudia pozerajú na to ako kto vyzerá a nie aký je ,bohužiaľ vždy to tak bolo aj bude .Ja aj keď ľudia o mne povedia ,že aká som ako vyzerám, len sa pousmejem nad ľudskou blbostou🤣

poppy22
11. sep 2023

@guudy nie mojich😉..vysvetlila som,preco ludia maju problem..len nie kazdy to napise doslovne...ja mam problem iba so zenami psychologickami-vacsinou su prilis ezotericke a tak...nehanbim sa to povedat,ze za mna radsej chlap...

katkazocele
11. sep 2023

Tetovanie a kombinácia a krátkymi farebnými vlasmi 👏👏😂😂😂 od takej by som utekala keby ju zbadám medzi dverami, keďže ona sama by potrebovala ,, upratať,, si v hlave 😉

candii
11. sep 2023

Čo ja viem. Nevidím dôvod prečo nie .. ak by neboli vulgárne

littlefiona
11. sep 2023

Ja osobne pracujem medzi psychologičkami a teda môj osobný názor je, že tie nepotetované sú viac mimo, ako tie s tetovaním. Na druhej strane je otázne ako to vnímajú pacienti, klienti. Pre niekoho rušivé, pre niekoho nie.

katka700
11. sep 2023

Keby som nedajbože potrebovala psychologicku ak by mala dobre recenzie môže to byť aj martanka s antenkami na hlave, detaily ako tetovania by som neriešila.

bloger
11. sep 2023

@oli18 Asi to podľa adminov nebolo za nič. Porušuješ kodex MK a slušné správanie. A ja som rozmaznaný. To je super.

milanemila
11. sep 2023

Dcera mala vsetky 4 ucitelky v jasliclach potetovane a boli to take zlate baby, ze deti plakali ked isli domov a ucitelky plakali ked im odchadzali z jasliciek do skolok. Ani na sekundu ma nenapadlo riesit, ze su potetovane, rovnako ako by som to neriesila pri psychologovi, predavacke, lekarovi ani kuroerovi atd 🤷🏼‍♀️

hladamematku
11. sep 2023

predsudky su zla vec, raz som bola u ortopeda, pred 15 rokmi, ked som hladal recenzie na nete hodilo ma to sna stranku nejaku eroticke baculky kde boli eroticke fotky tlstych zien, mal tam zeregistrovanu adresu, vtedy sombola obezna a vsimla som si, ze si mac moc okukaval ked som sa vyzliekala, k nemu som uz nesla...predsudok? intuicia? neviem, nelutujem

kirakira
11. sep 2023

ak riešiš takuto blbosť tak važne potrebuješ možno aj psychiatra

mikadooo
11. sep 2023

Áno, šla. Tetovanie beriem ako vec vkusu, nie ako znak dobrej/zlej psychologičky.

oli18
11. sep 2023

@bloger ziaden kodex neporusujem. To ty si jesitny a neznesies kritiku. Dam si bacha, aby som sa ti v buducnosti vyhla.

nepic
11. sep 2023

@magic08
Áno tiež to mám tak zafixované a to nemám ešte 70. Kedysi si totiž nikto normálny tetovanie nedal.😀
@autor
Áno mňa by to asi odradilo,podľa mňa je to nevhodné na určitých pozíciách keď to je na viditeľnom mieste. Ale je to len vec názoru niekomu vadí pokazený chrup,niekomu tetovanie.

bloger
11. sep 2023

@oli18 Jasné admini ti zmazali komentár preto, že ja som ješitný. Bud taká zlatá a vyhni sa. A nekomentuj do čoho ťa nič nie je.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
terina25
11. sep 2023

Ja len tolko k tomu, mam tetovania a robim v base 🙈🙊🙉🤣

bloger
11. sep 2023

@denisah6 Pozor aby ťa tu neobvinili, že selektuješ ľudí Asi tiež máš nesprávny názor ako ja. Ale ja s tebou súhlasím.

denisah6
Autor odpoveď zmazal
drahomirrra
11. sep 2023

Neriesila by som vobec, jedine, co ma pri psychologovi zaujima je, ci by sme si sadli a ja k nemu/nej vytvorila doveru.

barny
Autor odpoveď zmazal
mfmf
11. sep 2023

Nie, nesla

janulik2008
11. sep 2023

Šla by som. Väčšinou však počúvam že aj veriaci majú s tetovaním ako takým problém 🙄 a netuším prečo. Je jedno či je alebo nie je potetovaný hlavne že pomôže. Apropo nedávno v obchode som si všimla že jedna predavačka má tetovanie a skôr som rozmýšľala že či to ozaj tak na ruke boli alebo nie 😁😁😁

janulik2008
11. sep 2023

@denisah6 vždy keď niekto rieši tetovania všeobecne si spomeniem na citát "moje telo je môj denník, a moje tetovania sú môj príbeh." Nikto nevieme prečo ma ten dotyčný tetovanie (samozrejme vrámci slušnosti), raz som videla jedna slečna mala vytetované na ruke číslo preto lebo jej tuším prastarý otec zomrel a bol v koncentračnom tábore a to číslo mal vytetované na ruke.