Išli by ste na sedenia k potetovanej psychologičke?
Išli by ste na sedenia k potetovanej psychologičke? Mali by ste predsudky alebo obavy ? Alebo by ste si hľadali radšej iného psychológa?
raz som citala taku peknu myslienku, ze hladat si terapeuta, s ktorym si sadnem, je podobne ako chodit na rande a hladat si partnera.
ked stretnem niekoho s kym si ludsky sadnem, tak jeho vyzor je to posledne, co riesim 🙂
a inak, ja mam tiez tetovanie, ale take, ktore nevidno ani v plavkach. tetovania na ludoch sa mi pacia, ale nehodnotim ich osobnost podla toho.
Ani by som sa nad tym nepozastavila. Poznam ucitelku v detskom centre mà cele ruky potetovane macko Pooh a ine Disney srandy .. ked bola mala zjedli svojho psa 🥹😅vraj bol zly .. tak ho otec zobral niekde kde ho naporcovali a urobili bbq . Vdaka nej mam odpoved na otazku “ Tati prdi taky hadi?” 😂ze hlucno a smradlavo. Mà 2 pytonov. Keby nemala tetovania bola by ten isty clovek . Nema to ziadny vplyv na profesionalitu cloveka . Deti ju maju velmi radi. 😍
Mám to podobne ako @kittykat22 ,výzor a celkový dojem z psychológa by bol pre mňa kľúčový, skratka by mi musel ten človek sadnúť ináč by som sa nedokázala otvoriť.
Čo v mojom prípade znamená že práve potetovana psychologička by mi asi bola sympatická, naopak pri tetuške typu Anna Záborska by som sa otočila hneď vo dverach
teraz má tetovania pomaly každý, takže podľa toho posudzovať charakter človeka je od veci.
Samozrejme, ze by som isla. Mozes kamaratke odkazat 🙂 Keby mala dobre referencie, mohla by mat aj na usiach kerku ❤ Nezijeme v stredoveku. Dnes uz tetovanie neskatulkuje cloveka na dobreho a zleho. Aspon nie vo svete...
Mne by to nevadilo, napr. moja OL má potetované obe ruky a vôbec to neriešim, pomôže my viacej ako niektorý naši lekári. Ale viem si predstaviť že niektorý ľudia majú pred tým predsudky 😀
@denisah6 veď preto hovorím že nevieme kto má preco to a to tetovanie. Sama by som sa dala potetovať ale mám strach a pri tom všetkom čo mám rada by som tiež asi skončila celá potetovaná 😁
Otazka, isli by ste ku knazovi, ktory je potetovany? Alebo k lekarovi? Kedy sa uz Slovensko vymani z toho stredoveku, to ani srnka netusi 🙏🙏🙏🙏
Baby ešte raz nikto tu neposudzuje charakter človeka. Myslím si, že to nerobil ani ten pacient. O ktorom aurtorka písala, že sa otočil o 360 stupňov.
@denisah6 to vysvetlila najlepšie. To nie je selektovanie, že by bol menej kvalifikovanejší. To nikto tu netvrdí. Ale kto to potrebuje hrotiť tak sa bude týmto stále oháňať.
@barborachors asi az ked sa vystrieda cela generacia ludi, ktora nema take zadubene nazory ako z doby kona 🙏
@barborachors asi tak... osobne sa mi tetovanie nepáči, na mužoch ani ženách. Ale aby som si kvôli nemu položila takúto otázku, tak to by mi v živote nenapadlo...
Mňa by zaujímalo v čom je nepotetovaný lekár, predavač, smetiar, úradník... lepší ako potetovaný? Pokiaľ viem, tetovanie nemení charakter, či? 🤔
K otázke: áno išla by som, keby som to sedenie potrebovala.
Ty mas ake povolanie, aby som sa ti do buducna vyhla, ked nie si potetovana?
Kks to čo je za príspevok!?! Ja som vš vzdelaná, mám štátnice z nemčiny a angliny a ešte som aj potetovaná. Učím deti a to samozrejme neznamená, že som nebola v base..

Nemala by som s tým problém, aj keď ja by som si tetovanie nedala nikdy, tak na druhých sa mi to páči... Je to každého osobná vec, co robí pokiaľ tým negatívne neovplyvňuje životy druhých