Jarná únava alebo vplyv tlaku vzduchu na pocit únavy
Dobrý deň, viem, že teraz začína s jarným obdobím aj nejaká tá jarná únava. Chcela by som sa spýtať či mal niekto z Vás včera a dnes také divné stavy ako príšerná únava, oči ledva otvorené, taká nevoľnosť od žalúdka, okrem iného nízky alebo nižší tlak, včera bolesť hlavy ale tabletka zabrala super. Dnes aj kolegyne sa sťažujú na taký útlm, takú malátnosť 🙄 tak neviem, či to je tlakom ako takým vo vzduchu , či niekto pociťuje tiež tieto nepríjemné stavy 🙂
@katrin3588 áno mám to už cca týždeň, dokocna mam aj nižší tlak cca 110-114 a som malatna ale mavam to vzdy takto zaciatkom jari 🙂 vzdy to same prejde
@maca1984 toto som mala včera ja príšerná bolesť , ale tableta mi pomohla do 15 min strašná úľava a potom nič už až do večera. Tiež som že nebudem trpieť 🙂
@beasy ja tak od včera, ale akože dosť nepríjemné 🙄 , mám pocit, že aj špáradla by sa mi zlomili keby dám do očí 🙂 a taká aj nechuť neviem pocit ako pri žalúdočnej viróze. No ja dnes tlak 105/67 čiže hrúza a ešte mám 3 tí deň menzes takže také fajné kombo 🙉
@katrin3588 ked si meteosenzitivna, tak na teba ma pocasie vplyv. Ja nic take nepocitujem. Na jarnu unavu pomahaju vitaminy a pohyb na cerstvom vzduchu
@viestta asi som, minulý rok som to až tak nepociťovala, no čo narobím, len počkať kým sa telo trochu naštartuje asi. Vitamíny užívam už od januára komplex vit. a pohyb sa snažím tiež čo najviac.
@katrin3588 hapruje mi tlak, citim sa malatne, boli ma hlava, vzdy ked sa meni teplota.
@balerina2025 čo to znamená že ti hapruje tlak konkrétne ako ti skáče? Mávaš aj žalúdočné nevoľnosti?
@katrin3588 vyssi

Unavená nie som, ale od rána ako som otvorila oči ma bolí hlava. Už si aj idem dať tbl.