Je 2 cm cysta na bruchu nebezpečná?
prosim je 2cm cysta nebezpecna?
na sone brucha mi to videli dole, no lekar si nebol isty ci to bolo dozrety folikul..
Otázka je aká je to cysta?
@pribinak zenske organy, nechapem, ziadna cysta na bruchu ale dole v bruchu.
lekar nevedel ci je to dozrety folikul, menstruacia bola po tyzdni velmi slaba...
Alchemilkovy čaj poprípade pupalkovy olej (tablety) a cysta zmizla . Ja som mala všelijaké aj 2cm aj 6cm .
Do 4,5 cm by sa to malo vediet samo rozpadnut
Do 4,5 cm by sa to malo vediet samo rozpadnut
@simona1998
@kiki68 dakujem
a preco sa vobec tvoria
Vies pricin je viac, ale napr 2 cm je bezne ked nevie prasknut folikul a to tak prerastie. Vacsinou vie aj okolo tych 2cm sama prasknut. Tiez vodova vie rupnut. Horsie su tie endometriozne, ale aj tie mozu prasknut. Dolezite je, ze to bude lekar sledovat a Ty tiez. Napr spinenie medzi cyklom, bolesti, tahanie, nieco, co je divne a bezne pocas cyklu/ menzesu vobec nemavas.
Vies pricin je viac, ale napr 2 cm je bezne ked nevie prasknut folikul a to tak prerastie. Vacsinou vie aj okolo tych 2cm sama prasknut. Tiez vodova vie rupnut. Horsie su tie endometriozne, ale aj tie mozu prasknut. Dolezite je, ze to bude lekar sledovat a Ty tiez. Napr spinenie medzi cyklom, bolesti, tahanie, nieco, co je divne a bezne pocas cyklu/ menzesu vobec nemavas.
@kiki68 praveze uz mi to hapruje, asi idem do prechodu
No tak potom na tu cystu pozor. Treba ju pravidelne nechat pozriet
No tak potom na tu cystu pozor. Treba ju pravidelne nechat pozriet
@kiki68 cakam na kontrola na gynde. mam sa bat?

Otázka je aká je to cysta?