Je bezpečné, aby svokra sama brala Thioctacid?
Ahojte mám svokru ktorá si sama naordinovala lieky a to Tooctacid tieto lieky bral môj nebohý svokor ostali po nom celkom náhodou som dnes zistila že ich berie aj ona lebo že ju bolia nohy nedokážem jej vysvetliť že to si ona sama nemôže takého lieky brať svojvoľne tvrdí že ich berie len dva dni čomu moc neverím keďže svokra rada klame .... Myslíte že jej môžu tieto lieky uškodiť ??? Ako jej vysvetliť že treba ísť ku doktorovi a nie sama si stanoviť takúto liečbu?? 😟😟😟
Podla mna jej to nijak velmi neuskodi, nema to vyznamne kontraindikacie a neziaduce ucinky...samozrejme je blbost, ze uziva nejake tabletky, ktore jej neboli predpisane...
@slawka2208 ak je svojpravna tak je zodpovedna sama za seba aj za to ze si svojvolne naordinovala akekolvek lieky ktore jej ostali po nebohom manzelovi...
V pripade ze svojpravna nie je tak je za to zodpovedny clovek ktory je zodpovedny za nu
Koľko jej ich ešte ostalo v krabičke? Minie a má smolu. Tiež si laicky myslím,že jej neuškodila. Poraď sa s nejakým dr
@slawka2208 autorka píše, že ostali po svokrovi, žiadny lekár jej ich len tak nenapísal.
Mozno je to trochu inak😂generiacia, ktora nerada plytva, zostali lieky, dam ich do lekarne? Vsak ma stali peniaze, tak ich doberiem... za muza.

no sú to lieky ktoré sa viažu na lekársky predpis, takže si myslím, že len tak si ich naordinovať nemôže,hlavne by som zo zvedavosti aj chcela vedieť v prípade žeby sa jej čosi stalo, a tie lieky sú na lekársky predpis kto nesie zodpovednosť za takéto veci.