Je bolesť chrbtice spôsobená aj dýchaním?
Ahojte, zvykne má bolieť tam kde ukazujem na fotke niekde minto vystrelí prudká bolesť ktorá hneď zmizne inokedy je to slabšie a dlhšie a bolí to aj pri nádychu až práve prso má boli.

@babovka2321 tiež prvé čo ma napadlo 🤣🙈
@stellarstar ale ved to vyzera na 3. trimester 🫣
Chlapče áno môže to byť z chrbtice
@babovka2321 no možno je fakt tehotný 🤷♀️🫢
Slušné som Vás poprosil o radu a robíte si srandu tak sorry že nie každý je model rád by som videl vaše postavy
Mam sa odfotiť 😜🤪 ale nie no neber všetko vážne. Radím zájsť na orto
@stellarstar poznám až moc srandu ale tak človek keď je v bolesti a prosím slušné o radu tak čaká aj slušnú odpoveď každopádne ďakujem za info
Joj zlatko ja som každý deň v bolestiach a pozri sa som tu
@babovka2321
@stellarstar chvalabohu, že vy ste dokonalé.
@martul nevravím ze som dokonalá 😉
@martul ja si zas myslim, ze tu tie fotky holeho chlapa vobec neboli nutne...
@babovka2321 Holého chlapa? Takže keď ideš na kúpalisko tak všetci chlapi sú tam holý? Koľko máš 13 rokov ?
@babovka2321 no mojtyboh! Holý chlapský hrudník, jak milión inych na kúpaliskách
Môže to byť kľudne nejaký orgán ľavá strana pankreas ten boli pod ľavým rebrom.Vylučit alebo potvrdiť či je chrbtica alebo niečo iné vnútorné orgány kľudne aj hrubé črevo.Zaleži od ďalších ťažkosti.
Doporučujem najskôr neurológa, aby vylúčil bolesti z chrbtice a potom smer chirurg, či je to niečo v brušnej dutine. Ak je to chrbtica, ortopéd ti nepomôže. My pacientov rovno na neuro posielame. Môže tam byť nejaký nerv zaškripnuty, ale tu ti my nepoviem nič presne, viac zisti Dr pri dôkladnom vyšetrení 😊
@petermafo fotka je bohužiaľ zrkadlovo čiže je to na pravej strane
@martul nechaj tak asi ma 13 rokov
skor zastavene prdy, daj si nejaku dietku
Vieš,že zlé trávenie a tým pádom bolesť brucha môže byť kôli zlému držaniu tela,daj si vlákninu každý deň najbližšieho pol roka a cvič , bolesť prejde
to mas medzirebrove svaly pricviknute ťakutne flektor gujacuran suche telo a zacat hlavne cvicit to je zaklad na chrbticu
Tak keď ľavá tak kľudne žlčník môže byť
ak je to vpravo, môže to byť hore žlčník a dole slepák? Alebo nezjedol si niečo, čo nadúva?
@madla60 mal som dnes špagety

Riadne chlpata tehulka.