icon

Je bolesť chrbtice spôsobená aj dýchaním?

8. máj 2024

Ahojte, zvykne má bolieť tam kde ukazujem na fotke niekde minto vystrelí prudká bolesť ktorá hneď zmizne inokedy je to slabšie a dlhšie a bolí to aj pri nádychu až práve prso má boli.

Je bolesť chrbtice spôsobená aj dýchaním?Je bolesť chrbtice spôsobená aj dýchaním?
Strana
z2
petermafo
8. máj 2024

Skúsiť ľahšiu stravitelnu stravu aspoň 2-3dni nejaké ovsené, ryžové kaše.Nejesť ťažké jedlá kde je veľa tukov,vysmažane, pečené a tak.Dietne jedlá proste.A piť bylinkové čaje ideál všetko čo je žalúdok/čreva, žlčník, pankreas na tom základe.A zaplatiť si alebo cez vymení ísť na usg orgánov panva pečeň, žlčník, žalúdok atď.USG dnes cca 30eur keď človek nechce čakať dlho na termín.

autor
8. máj 2024

@petermafo je to na pravej strane a sono brucha som mal asi pred mesiacom už vtedy som mal ťažkosti

minenkak
8. máj 2024

Skús tu diétu a vlákninu a cvič yogu na uvoľnenie chrbta,bedier a plec a samozrejme posilniť to brucho,vieš aké musíš mať na ňom slabé svaly

petermafo
8. máj 2024

Ja som si kúpil na chrbát a krčnú chrbticu StretchFit na naťahovanie uvoľnenie svalstva, kostí atď .Super vec neveril som tomu na ten krk si to každý chváli aj chrbát.Stači si poležat na tom a a pomôže uvoľní.

timetotime
9. máj 2024

ano, samozrejme, ze to byt z chrbtice, skus nejaky cas uzivat Revitanerv, mne sa po nom vyrazne polepsilo.

Strana
z2