icon

Je cena za výmenu zubnej plomby 190 € primeraná?

1. apr 2025

Včera som bola u zubára, mám 35 rokov a jednu plombu už skoro 20 rokov bolo ju treba vymeniť. Platila som 190 €. Je táto cena premrštena alebo sa ceny takto hýbu? Google mi veľmi nepomohol ..

Strana
z2
zuzinka888
1. apr 2025

Cena je premrstena no zial realna. Zubar sa stava luxusom.

13uzivatelka11
1. apr 2025

Premrstena ak to bola iba obyčajná vypln. Mňa stal akurát teraz toľko približne jeden väčší zub aj s liečivou vložkou biodentine a následne so zaplombovanim po 7 týždňoch. A to som platila prvýkrát 30€ len za anestezu, keďže mi nezaberala jedna

crazy_cat_lady
1. apr 2025

ono asi zalezi od toho, kolko ploskovu ju mas. mna caka tiez vymena starych plob o par dni a desim sa viac financnej bolesti, ako tej fyzickej :D

dominika1277
1. apr 2025

Reálna. Chodím super zubarovi mala som amaglan , ten mi vyvrtal a zrobil dostavbu a platila som 180€. Neni tomu ani rok a zub ma boli takze 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

autor
1. apr 2025

@crazy_cat_lady v nazve som mala 2 ploskovu ale admin zmenil názov

tundra
1. apr 2025

Je to realna cena,ja tiez platim 150-200€.Vo Švajčiarsku je cena od cca.290fr smerom hore.
Cenovy rozdiel sa viditelne znizuje.Na Slovensku cakam aj hodinu,dve aj napriek dohodnutemu terminu.Tu vo Švajčiarsku max.15.minut...
Ceny su šialene v obidvoch štatoch.Vo Švajciarsku clovek aspon dokaze na to zarobit a zaplatit to a naklady na osetrenie odpocitat z danoveho zakladu.
Syn minuly rok trhal 4 osmicky + strojcek 8000fr🙈

lucka_ke
1. apr 2025

ja platím max 50 Eur

koniarova
1. apr 2025

Bežne toľko platím.

ivuska027
1. apr 2025

V Bratislave ok, ale inde priveľa. Ale ak chodíš na kliniku , kde platia 3 recepcne, majú machovu stenu za 50k, 1500l akvárium s rybkami, v centre mesta, a zubár má vonku najnovšie BMW, tak je to myslím, akurat. 🤷‍♀️

koniarova
1. apr 2025

@ivuska027 jeej. Presne tam som chodila. 😂😂😂😂

elisebah91
1. apr 2025

Bolo potrebné ju vymeniť? Alebo to bol len biznis dr? Ja mám amalganove už vyše 15 rokov a sama dentálna mi povedala že vzhľadom k mojej vyššej kazivosti a dennému užívaniu Euthyroxu čo mení ph v ústach a prirodzenú mikroflóru si nemám meniť za biele, že mi vydržia tak rok dva a zas budem musieť riešiť..

ivuska027
1. apr 2025

@koniarova 😂 ty filantrop jeden 🤣

koniarova
1. apr 2025

@ivuska027 ale boli super. Decká som tam nechala. Prístup na tisíc percent.👍👍👍

koniarova
1. apr 2025

@elisebah91 tak to ti povedala dobrú blbosť. Meniť za rok, dva dobre urobenú plombu je somarina.

ivuska027
1. apr 2025

@koniarova ja som mala deti u takej, ale potom rok od roka tak zvysovala ceny, že preventívka zdravých zubov, 1 pečať 270€, akože dovidenia. Sme poďakovali a odišli. Teraz máme zlatú, mladú, sikovnu (zvláda aj mňa hysterku). Len jednu chybu má, že ma dieťa v jasliach, teda robí len do 12tej, teda na plochu sa u nej čaká aj 5 mesiacov. Od septembra by mal ísť jej malý do škôlky, tak snáď sa to zlepší. Ceny má normalne. 1pl výplň 40€. Zase robí niečo aj lokalita, kde bývam, no.

ariannazara
1. apr 2025

30 eur a to sa mi zdá dosť 😂

bubuska
1. apr 2025

Bola som včera a platila som 50 pri BA. Dvojzložková

tana85
1. apr 2025

v BA uz standard :( platila si aj rtg snimku, aby vedel aka je hlboka? injekcia, koferdam, to sa narata…so zmluvami sa im nechce babrat a ti, co ich maju novych bud neberu alebo maju ceny v podstate rovnake :/

evcagabi
1. apr 2025

A ja som pindala, ze za medzizubny kaz som platila 100e. Uz nepindam 😅

marca12
1. apr 2025

@ivuska027 Opisala si mojho zubara a ano unho sa plati takato suma. Mna to hrozne stve,ale bohuzial zatial neviem najst ineho zubara,ktory by bral novych pacientov

ladybarbora
1. apr 2025

Realna a bezna cena. Zuby su drahe

cimage
1. apr 2025

Zalezi kde a co pouziva za material. Ja mam jeden zub za vyse 400€ 🤦🏽‍♀️. To snad uz aj novy zub by bol lacnejsi. Rozdychavala som to tyzden. Na recepcii ked mi ta pipina povedala tuto cenu, tak som skoro skolabovala a ona sa tvarila ako keby mi povedala, ze 10€. Mne sa vzdy smeje moj muz ked idem od zubarky: Zas ti stupla cena! 😁

taktotedanie
1. apr 2025

Kolko?? Premrstena!
Za taku sumu som mala opravene 3 zuby aj to ako samoplatca lebo som nemala preventivku
Dokonca brat chodi k zibarovi co pyta za jednu pombu 10€ a drzia ako beton- sice pan dr starsi ale topka byvaly primar stomatochirurgie- vraj uz ma zarobene dost a doma sa nudi tak , ze dava za ludove ceny

klara546
1. apr 2025

Za mňa veľa. Ja žijem na vychode tu platime za plombu 30€.

domkakvet
1. apr 2025

Tak ked chodis k zubarovi, ktory uz nevie co pytat.

mandzula
1. apr 2025

Totalne zderstvo.

bielasovicka
1. apr 2025

@klara546 máš šťastie 🙏

bielasovicka
1. apr 2025

@klara546 tu mačku by som hneď brala😄

bombulka
1. apr 2025

@klara546 tu platíme? 🤔 Na to si ako prišla, že "tu platíme"? Hovoríš ako keby v celých Košiciach bol jeden zubár a všetci chodíme k nemu a preto všetci platíme rovnako. To, že ty neviem akým zázrakom platíš 30 € za plombu, zďaleka neznamená, že všade na celom "východe", všetci tiež platia 30€. Ja som mala len malý kaz a platila som 65 €, u bežného zubára, bez machovej steny 🙂 kamošky platili aj viac keď sme sa o tom bavili a naozaj som nepočula cenu za plombu 30 €... Takže hovor za seba, nie o "východe", pretože to vôbec nie je pravda, ze sa tu platí tak málo a duplom nie v Košiciach. Vseobecne som na to už alergicka, ked sa omiela, že ale na východe to a to je oveľa lacnejšie, alebo napr na východe su ake lacné nehnuteľnosti. No možno niekde v Gelnici (nic proti Gelnici), ale to je aj na zapade v malych mestách, treba si pozrieť ceny nehnuteľnosti v Košiciach, úplne v pohode su porovnateľné s cenami v BA, bohužiaľ o platoch sa to už rozhodne neda povedať...

bombulka
1. apr 2025

Cena je chorá a premrstena samozrejme, akože ta nenazratost zubárov je už neuveritelna, majú sa viac ako vynikajúco, napriek tomu zasa nariekaju, ze to nevedia vykryť a budú musieť zvyšovať ceny 🤦‍♀️ tak ja neviem, asi treba kúpiť desiate auto alebo 15tu dovolenku za rok

Strana
z2