Je cena zubnej korunky 530 EUR primeraná?
Ahojte, prosim vas ako sa pohybuju ceny zubnej korunky na odlomeny zub - horna dvojka, alebo trojka? Zubar mi zadrel 530 €, je to bezna cena? Vdaka
pred niekolkymi rokmi (cca 5 mozno viac som platila 300E, cize za mna urcite... odvtedy zdrazelo absolutne vsetko, cize ja tomu verim
ja idem cca 280 eur platit. 6stka. dolna.
Ano su to sialene sumy.....Ja som platila 2023 okolo 400e takze moze to byt real...
@anonym_autor v 2025 uz pod 500€ nezozenies. A ak ano, tak by som z toho zubara mala obavy.
zalezi co je v tej cene, ja mam od min.roka 1/2024 zirkonovy mostik na 3 zuby a 1 zub vysiel na cca 300 eur ale ked to spocitam ,co vsetko som este priplatila , otlacky ,docasny mostik, praca .. atd. .. tak dokopy za 3zuby okolo 1200 eur. A samozrejme zalezi aj od lokality, ine je zubar BA , ine KE a ine napr. v malom okresnom meste ..
AK sa ti to zda vela možeš skusit oslovit aj ineho zubsrs Ci Klinikum nech to spravia cenovu ponuku. Ono Cena zalezi od viacerych faktorov
@anonym_autor záleží od materiálu, mesta
U nas 350,cerstvo robena
Mesto Bratislava, a teda u ineho som zatial neskusala, lebo tak neviem, ci bez prelozenia karty to urobia a ako dlho by to trvalo. Ale dakujem za nazory, zda sa teda, ze cena je primerana mestu a dobe 🤐
Mesto Bratislava, a teda u ineho som zatial neskusala, lebo tak neviem, ci bez prelozenia karty to urobia a ako dlho by to trvalo. Ale dakujem za nazory, zda sa teda, ze cena je primerana mestu a dobe 🤐
@anonym_autor skoc do malaciek a hned mas o 80€lacnejsie
Pred koronou 190e za 1 zirkonovu.
@anonym_autor toto ti spraví akákoľvek súkromná zubna klinika aj bez toho ze by si tam mala kartu. Ja som si takto dala spraviť zuby. V BA za korunku som dala 490€...a to bola jedna z tých drahších ambulancii
toto som zatial nastastie nikdy neriesila, ale fakt nechapem. co je na tom take drahe?
@anonym_autor ja platim 270 zirkon. Cely zub aj s liečenim nervov a vyplnami 270+150e

ja som platila 450 za zirkon